Bp-i anyukák, hány babahordozó eszközötök (kenguru, babakocsi, stb.) van és miért? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Én téliesíthatő sport babakocsit használok!
Alul van kosár a pakolás, vásárlás végett , plusz egy táskábsn a gyerek holmiai! Szinte minden nap megyünk valahová villamos busz mozgólépcső számomra nincs akadály! szerencsére jó erőben vagyok!
Nem várom a segítséget mert úgysem teszi senki! Sőt én a pofátlanabb fajtából való vagyok lazán elzavarom az embereket ha nem akarnak arrébb menni a babakocsis helyről!
ja a slussz poén még egy félig jól nevelt kutyám is mindenhová velem jön! mozgó lépcső kocsi elöl kutya mellette én tartom a kocsit ! Le fel gyorsan szinte futó lépésben hogy a kutya lába be ne akadjon! Mindjárt indulunk 11 kerből a 3 ba én imádok közlekedni!
Nem irigyellek!
lehet jobb nekem itt ahol vagyok...!?
hátitáskával és olyan helyre, ahol nincs semmi lépcső, stb...
Kegyetlen!
bevásárlás ilyenek,hogy csináljátok?
Persze:).. én is néha rettegve mentem, főleg két gyerekkel, de a muszáj nagy úr. Én attól rettegtem végig, meg ne álljon hirtelen a lépcső és valaki elsodorjon :S
Ez mindig is érdekelt Pesten hogy oldják meg,mert itt is vannak fura dolgok..elég csak a babkocsi feljáróra gondolni...nincs olyan széles kocsi aminek építették.
isten őrizz.....meg hát bevallom nincs már babakocsink,meg hát hivatkozhatnék sok mindenre...
A mozgólépcsőt én úgy oldottam meg, ha tolókaros, hogy én léptem elsőként a lépcsőre a kocsit magam mögött tartva.Egyik kezemmel kapaszkodtam a másikkal vízszintben tartottam. Fordítva is lehet, de kényelmetlen a kocsihoz hajolni. Rövidebb mozgólépcsőn próbáld ki.
Sajnálom,hogy így meg kell küzdenetek mindennel!
Bár ahogy a tv-ben láttam simán babakocsival is hatalmas kerülőket kell tenni,hogy eljuss A-ból B-be....
ja ez a lefele út, felfelé pedig fordítva, Én szállok először fel, aztán a kocsihátulról
az már profin megy, babakocsi előre, hátsó kerék a lépcsőn, első az egekben és karizomgyakorlat :-D
A mozgólépcső érdekel,mert hát nem 5 m-es távról beszélünk....
nehezen, férfiemberrel, esetleg lépcsőfokonként vagy jó esetben van mozgólépcső :-P
Nekem van egy babakocsim, egy kengurúm (kölcsönbe), és ugye a hordozó az autóhoz.
Pont ezt beszéltünk most párommal,metrót hogy oldjátok meg babakocsival?
Igazából kengurut én 2szer használtam,esőben,van téli és nyári babakocsi,na meg a hordozó a kocsiba!
Busszal én nem is emlékszem mentem e valaha ugy hogy babakocsival..pedig 2 gyerekem van:)
jóóóó nem úgy értettem, tudom h máshol is van busz meg villamos, csak itt nagyobb távolságok vannak, metrón le, metrón fel, stb...stb... :-)
Bármily hihetetlen itt is van tömegközlekedés!:D
na ja, mi is kapunk nemsokára egy kis esernyőre csukhatót amint ül, szóval lesz 3 kocsink, 2 kengurunk...
De nekünk most 3 babakocsink van:) Egy itthoni, ami batár nagy garaco tour(ennek a hordozóját használjuk), de jól elfér benne a kicsi:) AZtán van egy ami autós,pp pliko 3in1:) Ezt esernyőre lehet csukni és viszonylag kis helyen elfér és mégis jó nagy. AZtán van egy sport is a későbbiekre. Jövő nyáron már csak azt használjuk. Na meg a kenguru:)
az végülis mindegy hol, csak itt a tömegközlekedés miatt érdekes :-)
Csak pestiek?
Én Egerben lakom,1 kenguru,1 babahordozó,2 babakocsi.
Én most csatos hordozóra akarom cserélni a kengurut, mert azt kinőtte, de agybaj ez a sok holmi...
Van kenguru, 2szer volt benne a baba. A kendőt már ezért nem vettem meg. Nem szerette. Bébihordozó volt az autóba, ezt már lecseréltük gyerekülésre. Babakocsi az egyetlen amit használok.
Bár én nem vagyok pesti, de nálunk is van pár. Egy hordozókendő (két részes) ezt már nem használjuk, csak etetéskor, és Tes..-s sima babakocsi, és egy esrnyősen csukódó, Ezt akkor vettük, amikor a babakocsit lépcsőn a negyedikre kellett vinni!
Nekünk 2 kendőnk van, egy MTnk, két babakocsink is van, egy amire a hordozót is rá lehet applikálni, meg egy esernyőre csukható. Az utóbbi három eszköz már évek óta parkoló pályán vannak, mi szinte mindenhová kendővel megyünk :) Ja meg valahol van egy kengurunk is, de az utoljára négy éve használtuk :p, a kendő sokkal kényelmesebb mindenkinek :)
Nekünk 3 van, a multi, aminek már a sport részét használjuk, egy könnyű sport kocsi és egy kenguru. Én őszintén szólva soknak tartom a 3-at, de Én Bp-en nem tudok a multival tömegközlekedni egyedül, viszont a baba ebben szeret a legjobban lenni, viszont férjem tud vele tömegközlekedni is, az egyedül bkv-záshoz a kengurut használom, viszont az autóba nem fér el összecsukva a multi, ezért a könnyű sportot visszük magunkkal.
Ti hogy oldjátok meg?
További ajánlott fórumok: