Baba napirend (beszélgetés)
Nálunk is a fiam alakította,de általában bírta 3óráig.De természetesen volt hogy előbb,később evett.Én nem az az anyuka vagyok aki felkelti a gyerekét hogy egyen stb.Úgy is megtanulod a jelzéseit látni fogod mikor éhes.
1órát szerintem mindenképp pihenjen a pocakja azért nehogy fájjon a hasa.Ilyenkor még érzékenyek.
De azt is le szeretném írni hogy azért mert esetleg sír egy baba nem egyből azt jelenti hogy éhes!Lehet csak játszani akar,azt akarja hogy foglalkozzanak vele,unatkozik,közelségre vágyik,fáj a hasa.
Has fájás.Ilyenkor még nem tudja a baba hogy éhes-e vagy fáj a hasa ezért sokan etetik,pedig rosszabbat csinálnak.Figyeld meg mit csinál.
Az első kisfiam teljesen össze-vissza evett,volt hogy egy óra után már kérte a jussát,én meg nem hiszem hogy sírni kellett volna hagyni,mert pl.a védőnő azt mondja!
De kb.két hónaposan szinte minden éjszakát átaludt,és onnan kezdett fokozatosan kialakulni a napirendje.Aztán a fogzásnál megint felborult kicsit.
Sziasztok!
1 hónapos a kislányom és sajna még nem alakult ki rendszeresen az étkezése. Összevissza etetem mert keveseket eszik és emiatt borul a 3 óránkénti etetés. Ti hogy voltatok ezzel mikor 1 hónapos volt a babátok? a védőnő mindig a háromoránkénti etetést mondja...
További ajánlott fórumok:
- Te ébresztenéd a pici babádat azért, hogy a napirend fennmaradjon?
- 2, 5 hónapos babával mennétek/mentetek szülőkhöz "ottalvósra"? Már fix napirendünk van 18:00-06:00-ig, attól tartok, h bezavar az új környez
- 3,5 hetes baba napirendje
- Mikortól kell, hogy a babának napirendje legyen?
- Ti hogyan alakitottátok ki a babátok napirendjét?
- 11hetes baba alvása, napirendje..