Baba a felnőtt medencében? (tudásbázis kérdés)
Na, megvolt a wellness. Hatalmasakat fürdött a kislányom, az összes medencében. A pezsgőfürdő volt a kedvence, állandóan csuklott a nevetéstől, annyira tetszett neki, hogy minden felnőtt vele foglalkozott, kézről-kézre adták. Aztán a nagy medencében Apa meg egy másik "bácsi" egymásnak dobálták, egyszerűen imádta. Volt is nézőközönsége. Csak akkor vágta ki a hisztit, mikor ki kellett jönni, mert lila volt a szája.
Remélem, nem kapott el semmit.
Én vittem már kisebb korában is felnőtt medencébe, amikor strandra mentünk, soha nem lett baja, semmilyen fertőzés.
Egy kétéves direkt már nem iszik bele a vízbe, utána alapos zuhany, szerintem nyugodt lehetsz.
Ráadásul a wellness medencébe kicsit "szűrve" mennek talán emberek, hátha van annyi kultúrájuk, hogy nem csuriznak a vízbe, ami mondjuk egy világvégi falusi strandon közel sem biztos.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok! Ismer valaki albínó babaát vagy akár felnőttet? Nekem albínó babám született és minden infót szeretnék ezzel kapcsolatban +tudni
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Baba termékek felnőtteknek :)
- Mosópor és öblítő készítése otthon, ami a baba- és felnőtt ruhákhoz is megfelelő
- Felnőtt képzésre járunk!az egyik osztálytársunk nemsokára apuka lesz!mit vegyünk neki, vagyis a babának ajándékba?
- Tud valaki olyan használt ruha boltot pesten ahol vesznek át ruhát?baba ruha, felnőtt ruha, minden van!