Lehet terhesség, vagy más miatt nem jön meg? (tudásbázis)
Hát ha éltél szexuális életet az utolsó menstruációs heted óta, és nem használtatok semmilyen fogamzásgátló módszert (tabletta, óvszer, esetleg hüvelygyűrű).
Kérdéses az is, hogy mennyire stresszes időszakod volt. Nekem volt már, hogy 7 éve szedtem a fogamzásgátló tablettát és mindig időre megjött, aztán egyszer 1 hetet is késett... akkor természetesen volt egy kis stresszes időszakom, nameg ez is igen rátett, hogy akkor azt hittem terhes vagyok. A teszt azonban azt mondta, hogy nem... szóval :)
Csináltass tesztet, abból sosem lett még baj.
Az utólsó menstruációm május 15-ikén volt.Mielőtt meg jött volna egy órával az előtt nem volt megszakítás. Most nem tudom hogy terhes lehetek ugyan úgy?
Általában 26 naposak a ciklusaim 2 napja késik olyan érzésem van mintha meg jönne de semmi.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Nem jön meg a megvonásos vérzésem. Lehet terhesség miatt?
- Vesetágulat miatt lehet fehérje a vizeletben terhesség alatt?
- Progeszteront kell szednem a elszenvedett vetéléseim miatt, lehetséges, hogy terhességi tüneteket idéz elő?