Azért, mert szeretem... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Azért, mert szeretem...
Szeretettel invitálok mindenkit - akit érdekel -
3 naplóm is van, az Ilike46 alatt:
- dalaim
- verseim
- rövid történeteim
Ide nem lehet mindent kitenni, tehát ha érdeklődéssel szeretnéd kísérni ténykedésemet itt megtalálsz.
Hát igen, én is remélem, hogy ha felnő, szeretettel fog visszaemlékezni ezekre a történetekre.
Ölelésem: Ilike/Helena
Boldog vagyok, hogy tetszett a köreitekben a kis történetem.
Lehet, hogy felbátorodom és további történeteimmel is megpróbálok kellemes perceket szerezni számotokra.
Ölelésem Mindenkinek. Ilike vagy Helena.
ui: Azért írom le a másik nevemet is /Helena/ mert az alkotói munkámat ezen a néven adom közre.
/versek-dalszövegek-ének-videók- és stb./
Igen, Ilikének, de olykor vagyok Mama, mami.
A páromat meg Istvánnak, ha huncutkodik.
A párom meg élvezi.
Üdv: Ilike/Helena
Köszönöm szépen, hogy olvastatok.
Szeretettel.Ilike
ILikének hív???
Szép történet!Gratulálok a legkissebbhez:-)
Ez is az bizonyítja jó nagymama vagy, aki elolvad az aranyos unokája láttán és ha sűrűn veled van, hiszen szereted őt és ő is tégedet foglalkozol vele, mert igényli, mikor te is annak idején a gyermekeddel.
Lényeg fontos a nevelés és amit lehet megmagyarázni, mert ilyen kicsi csöppség sok mindenre kiváncsi.
A fontos az jó közötetek a kapcsolat. Kivánok sok boldogságot hozzá és sok örömöt. Üdv.Ágnes
Aranyos történet :)A szemembe könnyet csalt :)
Bárcsak nekünk is ilyen nagymamánk lenne !!!!
Nagyon megható ,kedves sorok. Nekem is van egy kicsi két-és fél éves lányka unokám.
De a fiu unokám is simogatja a virágokat.
Itt nincs nemek közti különbség. Nevelés kérdése csupán.
Elég gyakran velem van a kicsi unokám Lina, főleg a nyári időszakban. A hatalmas kert játszótérré változik, a kis kerti tavacska a gyermeki fantázia hatására hatalmas méretet ölt, s papír hajók helyettesítik az igaziakat, olykor vihart kavarunk. A tóban békák és a halak riadtan tűrik ezeket a napokat, mikor úgymond minden a fejére áll, olykor én is...
Ugrás a teljes írásra: Azért, mert szeretem...
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem a halottak napját, mert 80% a szokás miatt...
- Szeretem a hoxa portált, mert..... (fejezd be a mondatot) :)
- Nem szeretem a karfiolt és a brokkolit, mert nem lehet...
- Alapvetően ritkán eszem húst, mert nem szeretem. Mitől lehet az, hogy pár napja húst ennék hússal?
- Azért szeretem a hoxa portált, mert...
- Nem szeretem a hétvégéket, mert otthon ülök egyedül...