Az vagy, amit megeszel (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Persze, de ha cigizem, tudom, hogy ártok vele magamnak. Ha pedig dönci kaját eszem nemtudtam:)
Gyerek még egyben van nem ettem meg:))))
Remélem nem etted még meg a gyereket:D
Egyébként tegnap láttam kb 2 percet Stahl Judit műsorából és kellemesen csalódtam benne! Lencsepürét csinált és mondta, hogy a növényi fehérje jobb mint az állati.
Szal van mit enni:)
Pedig olyan kis izomgolyó:)
Tuti finom porhanyós lenne a husija:)
Gondolom...
A malacoknál is így van nem??
Azért finom a sült malac, mert ő még nem kövér, hanem kis izmos:)))
Nyami nyami:)
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Megyek érte azon nyomban!
Csak semmi bébi evés!
király:(((
Azt hiszem magamat kellene megennem, hogy ne egyek semmi szemetet. Bár valószínüleg már én is tele vagyok ilyenekkel...
Megeszem a gyereket:)))
Tessék? Erre nem emlékszem:(
Az tuti, hogy azt a szutyit öntöttük a shake gépbe, mint a fagyi gépbe.
ÚÚÚ ez nagyon durva. Én ilyet nem eszek többet!
A shake vajon miből lehet????
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!
Nem,nem bomlik le, sőt bomlásnak sem indult. Sőt hogy mégszebb legyen, ha látod azt a krumplit azt mondod rá, hogy mondjuk reggel hatkor sütötték, és most este nyolc van. Kb így nézett ki. Pedig ott állt jó sokáig.
Én is dvd-n néztem. És tuti, hogy rajta van.
Mi van???? A krumpli nem bomlik le??????? De hát én dvdn kaptam meg a filmet és nincs rajta ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te moziba lláttad???
na de MIBEN sütöttétek meg? :))
(állítólag az az olaj, vagy mi a gáz, amiben sütik a krumplit)
fffffffffúúúúúúúúújjjjjjjjj!!!!!
mit etetnek velük????
Nem láttam a super size me-t....
....de mi van a krumplival???
(az az egyetlen, amit még én is megeszek)
JUJJJ
Nálunk ez nem jönne be, sajnos:(
Egyébként nem visszük túlzásba a Mekit, megállapodtunk:)
Kólát azt soha nem adtunk neki, máig ha valaki kólával kínálja, nem is kér!
Van egy könyv, ami tények alapján "leplezi le" a gyorséttermek étel-gyárait, nagyon megdöbbentő.
Az a címe, hogy "Fast Food Nation", ha jól tudom magyarul is kiadták, de sajnos nem tudom hogyan fordították le a címét. Érdemes elolvasni!
Én írtam az elején, hogy tudtommal marhafaggyúban forgatják meg, amit a hordók kikenésére használják pl.
Emberi fogyasztásra alkalmatlan...
Menj el egyedül vedd meg a cuccot és hozd haza csak a játékot. A kaját kukázd ki. A gyereknek, meg füllents valamit, elfogyott a zsömle és sokat kellett volna rá várni, meg ilyeneket találj ki. A párom annak idején például csont nélkül bevette, hogy összevesztek a csokolkások és ezért nem kap csokit, mert szünetel a gyártás.
Mindamellett, nem hiszem, hogy bármi baja lenne a gyereknek, ha mondjuk havonta egyszer megeszi a gyerek menüt. Egyedül a sültkrumplit ne add oda neki. Ha láttad a Super size me-t, akkor tudod, hogy azzal a krumplival valami gáz van az tutkó.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás, mert "Az vagy, amit megeszel!"
- Szerintetek igaz lehet a mondás: az vagy amit megeszel!?
- Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel című könyvét olvasta valaki? Nem tudom, érdemes-e megvenni?
- Látta valahol valaki Gillian Mckeith: Az vagy amit megeszel című könyvét? Munkához kéne...
- Jillian Mckeeth:Az vagy amit megeszel című könyvét nem láttátok valahol?Hol lehet kapni?
- Gillian Mckeith: Az vagy, amit megeszel