Az utóbbi 10 év ...? [2000-2010] (beszélgetés)
Legrosszabb:
meghalt az
-Anyukám,
-nagyapám,
-nagymamám,
-volt apósom,
elváltunk
Legjobb:
megismerkedtem a jelenlegi párommal
A jók:
1 beköltöztünk a saját házunkba
2 megszületett a kisebbik fiam
3 a nagyfiam leéretségizett
A rossz
meghalt szeretett nagymamám
Legjobb:
1. Férjhez mentem.
2. Elvégeztem az egyetemet.
3. Van egy nagyon aranyos kiskutyánk.
3. Van saját lakásunk, bár hitelre.
Legrosszabb:
1. Meghalt a nagypapám.
2. Nincs teljes munkaidős munkám, ezért várni kell még a babával.
Jók:1.született 2 unokám
2. a lányomék élete szépen folyik, házat vettek, szeretik egymást
3.volt egy komoly térdműtétem,6 hét járóképtelenséggel,ami alatt kiderült, hogy mennyien szeretnek, segítenek, együttéreznek velem a bajomban
Rossz: Meghalt az apám, a nagynéném, és hirtelen a hozzám nagyon közel álló unakanővérem
2. elköltöztek a lányomék a tetőterünkből
3. bár van 2 imádott unokám, de a lányom sajnos-féltékeny, vagy mi,-nagyo ritkán engedi, hogy lássam az unokáimat, pedig nem laknak messze/jelzem, mikor itt laktak se nagyon hagyta/
4. térdműtét
5. magas vérnyomásra gyógyszert kell szednem
Amint a fentiekből ez látható minden rosszban lehet valami jó, és sajnos a jóban is lehet rossz. egyetlen dolog amiben csak jó volt, az a gyerekem születése volt.
3 legrosszabb:
1. meghalt az Anyukám
2. elköltöztünk a régi házból
3. meghalt Anyósom
3 legjobb:
1. megismertem a legjobb barátnőmet
2. megismertem a páromat
3. megszületett a kisfiam
Jó:megismertem a kedvesemet,megszületett a kislányunk,megismertem egy igaz barátnőt
Rossz:meghalt a legjobb barátnőm,elveszítettem a jó állásom ...egyebet nem tudok mondani...
legrosszabb: 1 elcsesztem az érettségim, 2 nem úgy tanultam tovább ahol szerettem volna , 3 meghalt a nagypapám
legjobb: 1 megszületett a kislányom, 2 megtaláltam az igazi boldogságot, 3 férjhez mentem
További ajánlott fórumok:
- "Normál étrend" kontra életmódváltás. Tényleg drágább az utóbbi, vagy ez csak kifogás?
- Szerintetek miért van az, hogy az utóbbi időben egyre több 30-as pasi egyedülálló?
- Egész éjjel nem aludtam...az utóbbi hetekben alig alszom, nálatok ilyen nem fordul elő?
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Nemrég mértem a súlyom. 9kg-t híztam az utóbbi 1 évben :(...
- Szerintetek nőtt-e a lelki betegek száma az utóbbi 10-20 évben?