Szerintetek miért van az, hogy az utóbbi időben egyre több 30-as pasi egyedülálló? (beszélgetés)
nemcsak 30-as,40-es is,mert nekik igy kenyelmesebb,mint egy kapcsolatban lenni.nem szeretik magukat elkotelezni!
sztem a férfiak is ennél jóval többre vőágynak.
nemcsak anyuka-apuka szerepben tetszelegni.
manapság ez a kor az általános a házasságra, családalapításra.
Dehogy max 5-6 hozzászóláson keresztül:)
Amúgy az anyagi rész pedig ehhez a témához is tartozik szerintem...sokan nem tudnak csajozni pont ilyen oknál fogva....vagy azért mert túl nagy igényű lányokat fognak ki,vagy azért mert még egy fagyit is sajnálnak a lánytól olyan típus a pasi.Az egyik barátnőm bátyja pl ilyen...ő neki azért nincs csaja 32 éves,mert az sokba kerül:SSS mondja ő.
Persze az ilyen hozzá állás szerintem nagyon mesze van a szerelemtől..
Látom, itt teljesen másról van szó, mint ami a topic címe. :-(
Anyagi igények: talán csak annyi hogy a pasi annyira legyen egzisztenciálisan stabil, hogy majd ö lehessen a családfő, a családfenntartó!
De mint már az elözöekben is irtam, nem eltartó, fenntartó!
Ááá az csak egy útmutató amit arra való,hogy felrúgjuk:)
Offolunk! Gyere át a gondolatokba ott bármiről lehet dumcsizni:)
A naplód szerint, ma grillezett csirkét kellene vacsoráznod!
Jó, de olyan jó volt veled cseverészni.
OO:)köszi! Dehogynem van itt ezer más is:D
Nagyon kellemes estét és jó étvágyat kívánok, majd gondolok rád. Csak így nem lesz kinek írnom sajna.
Nem baj ez így romantikus..
Szerencsére olyan világot élünk,hogy a kaját már nem kell vadászni:))De megyek:)
Szóval valami finomat szeretnél? Nem mész vacsorára a bnőddel?
Nálunk talán egy évig csillár sem volt :D
Annak a kampóján lógattuk a télikabátokat, mert természetesen szekrény is hiányzott. Használt fekete-fehér tv-t is kaptunk nászajándékba. Örültünk neki!
"X.Y egyike annak a 11 ezer 25 és 34 év közötti somogyi férfinak, akik egyedül élnek. Elmondta: - Szerintem, a mai férfiak nem szeretik korán lekötni magukat. Előbb megalapozzák karrierjüket, és csak később gondolkodnak a családalapításon. Ezek közé tartozom én is. Szerinte a szabadsága feladása még várhat. Mielőtt megnősül, szeretne világot látni. A hölgyek között is akad, aki egyetért ezzel. Azt mondják: előnye is van annak, ha valaki 30 év felett nősül. Baglyos Enikő: - Nem tartom rossz megoldásnak, így biztosabb. Inkább valaki megfontoltan kösse le magát, mint szélhámosként. A házasságkötési korban lévő hölgyek közül minden negyedik hajadon. Vagyis 20 év alatt megháromszorozódott a számuk. Az ugyanebbe a korosztályba tartozó férfiak közül viszont már minden második nőtlen. Szociológusok szerint az elmúlt másfél évtized társadalmi változásai okozták, hogy a férfiak egyre később házasodnak. A szociológus: - A férfiak sokkal inkább ki tudják tolni a családalapítás időpontját. A nőknél is kitolódik, de ez mégis egy keményebb határt jelent. Mármint a szülés. Merthogy a késői gyermekvállalás fokozott kockázattal jár. A férfiak viszont egyre nehezebben teljesítik a családalapítás egzisztenciális feltételeit: az otthonteremtést, a megfelelő fizetést. Ezzel párhuzamosan átalakult az életmód is: egyre hosszabbra nyúlik az úgynevezett bulizós korszak, a kötetlen, felelősség nélküli lét ideje."
Vajon milyen lesz az áldozatod?
Fel vagyok szerelkezve áldozatok már vannak:))
Na jó nem poénkodom tovább:)
Ugyan már:)))
Egy kis báj,kellem ,halk kacaj ,és szolidság ,mindig célba talál........ha mégsem,akkor légy az aki vagy,abból sosem fogy ki a nyílvessződ!:))
Vagy egy kőbunkót:DDDDDDDD Avval hatásosabban le lehet vadászni:)))))))
Akkor rajta csajok ,menjetek vadászni!:D
Ez így jó:) Mi is úgy jöttünk el otthonról,hogy 1-1 táska és irány albérlet:)Innen indultunk.
Nálunk sincs! Közös kasszán vagyunk, bár semmink sem volt, mielőtt összeköltöztünk, közösen szereztünk mindent (apránként), azóta sincs vita, ki mit fizet. Magunknak fizetünk.:)
Biztos...még nem volt olyanba részem eddig csak a férjemmel éltem együtt,ott abszolút soha egy vitánk nem volt anyagi téren:)
Amit írtál, hogy fifti-fifti alapon legyen annyi pénze, mint a másiknak, az korrekt. Én az önző típusra gondoltam, aki nem a párjával, hanem annak vagyonával él kapcsolatban. Ez visszataszító! Viszont rengeteg nő teljesen normálisnak tartja.
Köszi, igazi kis huligánok!:)
További ajánlott fórumok: