Az rak ki közös képet a párjáról (vagy ahol egyedül van a párja), aki dicsekedni akar vele? (beszélgetés)
És ugye fura, hogy egy pillanat alatt le lehet venni a másik csaj képét, vagy feltenni a tieiteket, vagy beengedni valakit az ismerősök közé.
Mégis, te megtetted azonnal, ő meg még egy hónap után sem...
De együtt járunk. Minden nap találkozunk, minden nap beszélünk egymással telefonon este pl. Van köztünk szex, csókolózunk, közös programok. Párszor már ott is aludtam nála. Minden nap elmondja hogy szeret engem és milyen boldog hogy együtt vagyunk, szeretjük egymást most újra. Csak tudom hogy együtt vagyunk-e vagy nem.
Csak fura hogy a csajról kirakott képet, igaz hogy akkor mikor még nem voltunk együtt, de rólam meg nem.
Tudod, nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy valamiféle álomban élsz, mintha szerinted együtt járnátok, de szerinte meg nem.
Ha ennyire fb-mániás vagy, hogyhogy 1 hónap alatt még mindig nem jelöltétek egymást újból ismerősnek, meg csak te teszegetsz képeket róla, ő meg valaki másról, nekem olyan érzésem van, hogy te bebeszéled magadnak, hogy együtt vagytok, vagy valami ilyesmi, mert találkoztatok azóta de neked ahhoz, hogy megnézd az adatlapját, egy barátnőd regijét kell használnod???
Milyen szépen megfogalmaztad a "reggel húgom..." mondást.
Én is csak erre tudok gondolni ebben az esetben. Nemrég lettek jóban. A tényleg testvéri érzések hosszú idő alatt, általában gyerekként összeismerkdve alakulnak ki.
Most van egy újabb dolog: lassan 1 hónapja vagyunk újra együtt. Nem vagyunk egymás ismerősei facebookon, mert még anno mikor összevesztünk letiltott és letörölt, nem vettük vissza egymást. Én ugye kitettem hogy kapcsolatban vagyok, meg közös képeket is. Tegnap beléptem egyik barátnőm facebookjára és megnéztem a barátom adatlapját. Ő nem rakott ki semmit, pedig 1 nap többször is felmegy, kommentel, megoszt dolgokat.
És van valami: április végén felrakott egy képet az egyik "haverbarátnőjéről" aki egy igen szép csaj. Jóban vannak egy ideje, kb fogadott húga. De feltöltött telefonról egy képet, ahogy a lány napozik a Duna parton egy rövidnadrágban + egy bikini felsőben. De egyedül van rajta a lány, a barátomnak csak a lába látszódik, tehát ő ott ült mellette. A csajról miért töltött fel ilyen képet, rólam meg miért nem?
Es ha igazuk van, mi van?
Talan irigyek.
Miért nem a kocsma előtt ?
:D
Egy fotót se látok
Akkormost én nem osztozhatok BarbivEl?
További ajánlott fórumok:
- Anyukák! Apuka hány percet foglalkozik naponta egyedül kb közös babátokkal?
- Nem túl sok ez, amit a munkatársnőm megoszt velem? Ennyire barátnőként tekintene rám, vagy inkább csak dicsekedni próbál?
- Unokás nagyik gyertek dicsekedni
- Nagyon büszke vagyok a gyermekemre.Nem szokásom dicsekedni...
- Szeretek dicsekedni. Alapja is van szerencsére, nem hazudok...
- Szeretsz dicsekedni?Pletykálni?