Az orvos minden figyelmeztetés nélkül felránthatja a letappadt fitymát? (tudásbázis)
Neki kb. 10 honapos koraban;
eredetileg befulladassal kerult korhazba;
Igen a gyulladas mas, meghat ti mar 1evesek voltatok
Es azota hogy van?
Mert az egyik h
Zacskonal a gyerekorvosunk sötétnek latta.Azert nem kerdeztem mert otthon tudatosult bennem amikor verzett neki hmmit csinalt.Nektek mikor huzta fel?
Nem valaszt akarpk a doki tettere hanem olyanokat keresek akiknek esetleg ugyanezt tettek a 3hónapos babajukkal.Nektek mikor huztak fe
itt aligha kapsz megfelelo valaszt;
az orvost kerdeztem volna meg;
Nekunk csak ugy felhuzta ugymond kibuggyant a makk a bor alol.Utana verzett es most verholyag van a makkon
Es értetlenül allok h.miert kellett ezt tennie.
Azert idióta, mert 1eves kor alatt elettanilag van letapadva nekik.Es nem azert mentunk oda h.felsertsek neki folwg ugy hogy nem is mobdta elotte h
Mire készül.
Nektek is 3hónaposan huzta fel?
Igen, mi is így jártunk. Berepedt a bőr és most nem letapadással szenvedünk, hanem szűkülettel.
De úgy kezdődött az egész, hogy a gyerekorvosunk felhúzta az 1 éves státuszon, az begyulladt és erre a gyulladt fütyi újra letapadt.
Most nem tudjuk mi lesz, de nem meri senki hárta húzni, mert a makk mögé szorulhat.
Sziasztok! 3hónapos kisfiammal urologiara kaptunk beutalot, mert egyik h.zacsijan a gyerekorvosunk sötét foltott latott.A szakrendelesen uh-ra kuldtek es az idiota orvos felhuzta ugy neki a fitymáját h.nem tajekoztatott arról h.mire készül.Mire eszbekaptam mar megtortent a baj. Otthon verzett es most verholyag keletkezett a makkjan.Az ambulans lapra is azt irta h
Letapadt ...felszabaditottuk.
Jart mar hasonlo helyzetbe kozuletek valaki??
További ajánlott fórumok:
- Ez figyelmeztetés lenne? Vagy rendszerhiba?
- Szaktanári figyelmeztetés adható felszerelés hiánya miatt?
- Írásbeli figyelmeztetés jogkövetkezményei
- A gépem semmi előzetes figyelmeztetés nélkül kikapcsol - ötlet? Megoldás?
- A termék mérete kisebb figyelmeztetés
- Nokia 6303i mobilomon eddig a mail-t tudtam használni. Most figyelmeztet, hogy lejár a hozzáférésem, mi lehet a gond?