A gépem semmi előzetes figyelmeztetés nélkül kikapcsol - ötlet? Megoldás? (tudásbázis kérdés)
Nem lehet, h csak az energiaellátásnál van egy beállítás, h x idő kikapcsoljon?
Vagy nincs rajta auto shut down program? És az van úgy beállítva?
Elmész 1 olyan b oltba ahol ilyen műszaki dolgok is vannak és megveszed :) tudod üzletközponnt, vagy mi a neve vagy kimondottan számtech, bolt ott tuti van.
parancsolj linket bemásoljátok a böngészőbe és válogattok. rém 1szerű :)
Laptopoknál a szellőzést nem árt ha biztosítjuk.
Valamire rátenni..
egyértelmű, hogy túlmelegedés miatt
nekem is ez volt a problémám, amióta ventilátort használok alatta, semmi probléma!
Szerintem nem vírus. Általában akkor csinál ilyet, ha hibás egy memóriamodul, vagy túlhevül egy komponens (processzor, vagy videókártya).
Mikor újraindítod a gépet, lépj be a BIOS-ba, és nézd meg hány °C-os a CPU. Ha 80-90 fölött van, az baj. Ventilátorcsere (2-5 ezer Ft).
Vagy tedd fel a CPU Thermometer nevű programot, ez menet közben mutatja a hőmérsékletet.
Lap-top, vagy asztali gép?
Nekem lap-topom van és mostanában nagyon hamar felmelegszik, nekem azért kapcsol ki.
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Ez figyelmeztetés lenne? Vagy rendszerhiba?
- Szaktanári figyelmeztetés adható felszerelés hiánya miatt?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!