Az irrigoscopiáról van valakinek személyes tapasztalata? (tudásbázis kérdés)
Youlcsi!
Nem azt mondtad,h még nem voltál ilyen vizsgálaton?
nekem nem csináltak felvételt, csak asszem 1et a problémás részről.
amúgy folyamatos az átvilágítás, és a doki nézte közben kívülről.
legalábbis nálunk így volt.
nem mondták. nincsenek savas panaszaim. igaz, hogy ott az erosio, de kb szökőévente ha visszajön a sav... de sztem ez az egészséges embereknél is előfordul.
és nem is tudnék úgy aludni, mert 90%ban hason alszom, párna nélkül, vagy csak kispárnán.
2 hét múlva jelentkezek be kontrollra... majd addigra kitalálja a drim, hogy mi legyen :)
ha csak a béltisztításra vagy kíváncsi...
keserűsóból valóban 3 liter körül szoktak adni.
de ha javasolhatom, vegyél fleet phosphosoda-t, mert az nagyon jó... igaz drága, de mivel nincs rá támogatás, általában kiadják recept nélkül is.
de ha volt béltükrözésed, akkor tudod, hogy milyen a hashajtás :) :o
Köszönöm, hogy hozzászóltatok a kérdéshez.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy előtte a béltisztítás hogyan zajlott. Nekem a doktornő előző napra 3 liter keserűsó "elfogyasztását" írta elő. Ezt találtam egy kicsit soknak. Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata.
Nekem volt béltükrözésem. A drnő azt mondta, hogy ez a vizsgálat ahhoz képest kellemetlen.
Majd hamarosan megtudom...
találtak más bajt!
nem úsztam ám meg azért gyógyszer nélkül... most éppen GERD :D
na, megyek vacsizni :*
lehet... de abba konkrétan bele akartam halni :s
a colon meg szimplán csak piszkosul fájt.
nem egészen. most éppen megint nem tudom, hogy mi bajom :9
eddig tudni véltem, de ezt januárban megvétózta az orvos... joga van hozzá. ő adta a diagnózist, így el is veheti ;)
nekem nem irrigoscopia volt, hanem ct és szelektív enterográfia.
azért kellett, mert vsz a vékonybéllel van probléma... csak nem tudni hogy hol és hogy mi :s
További ajánlott fórumok:
- Aurafotózásról van valakinek személyes tapasztalata?
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Van valakinek személyes tapasztalata a művi meddővé tételről? Mennyire veszélyes, és költséges?
- Medosan kurkumáról van valakinek személyes tapasztalata?
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?
- Van itt valakinek személyes tapasztalata a nyilt örökbefogadással kapcsolatban?