Az elhalt sárkányfának alul gyönyörű hajtása nőtt. Hogy menthetem meg? Hogyan tehetem "önálló" növénnyé biztonságosan? (tudásbázis)
5. M_Marcsa (válaszként erre: 3. - Iminimi)
2008. márc. 16. 20:16
Vagy, levágod az elhaltat, mélyebber ülteted az új hajtást, akkor már van gyökere, hamarabb megy. És jól néz ki.
4. M_Marcsa (válaszként erre: 3. - Iminimi)
2008. márc. 16. 20:15
Én gyökereztettem sárkányfát vízben, jó lett. A tiédért nem tudok garanciát vállalni.:)
Esztétikailag h atetszik, így is maradhat, szerintem.
A kérdés, miért halt ki a nagy sárkányfa?
3. iminimi (válaszként erre: 2. - M_Marcsa)
2008. márc. 16. 15:30
köszönöm a válaszodat, de a fő bajom az, hogy a fa törzséből hajtott ki, úgy 3-4 cm-re a földtől, oldalt. A törzse pedig ki van száradva. :( Ezt az új hajtást, ha levágom, megmarad?
Vagy meg kell gyökereztetni? Kérlek, írj erre valamit, ha van ötleted.
2. M_Marcsa
2008. márc. 15. 08:30
A sárkányfa , ha már kihajtott, önálló növény. Kiásod, átülteted, vagy bkivágod az elhaltat mellőle. Nem nagy ügy.
1. iminimi
2008. márc. 6. 22:16
Az elhalt sárkányfának alul gyönyörű hajtása nőtt. Hogy menthetem meg? Hogyan tehetem "önálló" növénnyé biztonságosan?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?