Az egyik fül-orr-gégész által végzett gégetükrözést meg sem éreztem, a másik doki pedig alig tudott megvizsgálni? Miért van ez? (tudásbázis)
Egybe volt írva, csak gondolom, a moderátorok átírták a kérdésem, mert én egy mondatba foglaltam.
De már nem aktuális, csőledugós gégetükrözés volt durva lidokainozás után. Most meg az érzéketlenség miatti öklendezéstől szenvedek :(
Bárcsak tükrös tükrözés lett volna :(
Rutin meg az évek???? :)
Miért van az, hogy van aki úgy leveszi a vért, hohy észre se veszem, mikor a kémcsőbe veszi, a másik meg majd átszúrja a karom??? :S
Ma délután egy ilyen előtt állok, és be kell valljam, már ráparáztam az öklendezésre. A megszokottnál is erősebb a garatreflexem :/
Szóval van egy bejáratott dokim, de ő szabadságon van egy jó darabig, így egy másik dokihoz van időpontom, aki itt a megyében és országos szinten elég komoly szaktekintélynek örvend.
Én sose hittem, hogy kellemetlen a gégetükrözés, mert mindig az előbb említett dokinő csinálta, semmit nem éreztem belőle, aztán egyszer véletlen más dugta le a tükröt és jött a rémálom, többszöri nekirugaszkodás. :/
Elvileg nem ugyanazt a módszert tanulják?
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház, fül-orr-gégészet, tapasztalatok!
- Ha egy nőgyógyász megvizsgál és valamit elfelejtetek említeni, akkor lehet olyan, amit nem vesz észre?
- Pajzsmirigy megvizsgálására melyik vizsgálat biztosabb, ultrahang vagy vérvétel?
- SOTE fül-orr-gégészeti klinikáról kérdeznék. Fiamnak (majd 6 éves) lesz ott műtétje
- Szolnokon van fül-orr-gégészet ügyelet?
- Jártas valaki fül-orr-gégészetben?