Az egyik fajta DVD-re nem hajlandó írni a számítógépem. Mi lehet a gond? (tudásbázis)
akkor a lemez rossz.Ha a meghajtóval lenne probléma,egyáltalán nem tudnál írni.A meghajtó meghibásodását a géped kiírná.Ne aggódj,belefutottál egy selejtes lemezbe.Remélem a következő írás sikerül.Melyik programmal írsz?
Addig is sok szerencsét!
na várj csak most ezzel nem tudok nagyon mit kezdeni. nem találok olyan fület hogy beállítások.
Az én problémám az hogy másra ír, sőt ugyanezekből a dvd-k ből is írt egyre, de már többre nem bármit próbálok. Szóval tanácstalan vagyok hogy most az írót kell kidobni vagy mi van??
dobd el a lemezt,minden bizonnyal hibás.Ez megtörtént velünk is.Az eddig jól megírt lemez tipust használd,bár gyárilag azok közt is lehet ilyen.Ne ess kétségbe,ez gyakori.
Esetleg ellenőrizd,hogy az íród jól van-e beállítva!
NA SZIASZTOK!
Hát már kipróbáltam mindent, de nem hajlandó irni a dvd-iróm. Nem tudom mit csináljak. Beolvasni beolvassa de írni nem akar. De ugyanarra a dvd-re meg más írója ír. Szóval már cseréltem is, olyanra, amire korábban felrakta a cuccot, de most arra sem. Szóval akkor most az íróm romlott el vagy egyszerüen csak rossz dvd-ket szerzek be!
SEgítsetek!!
köszi köszi a hozzászólásokat!
Hát akkor majd megpróbálom lassabban kiírni, ha ez nem megy akkor megpróbálaok valami más progit letölteni. Egyébként nero 7 ultra edition van nekem. Az hogy milyen a dvd-íróm fogalmam sincs.
mi ia dvd lejátszó típusa,
milyen szoftverrel írsz (nero? hanyas verzio?)
próbltál-e újabb verziójú drivert vagy szoftvert feltenni?
A problémám a következő:
Vettem 50 tdk dvd-t és a gépem nem hajlandó rá írni. Kipróbáltam a szomszédom gépén és ott lehetett rá írni. Pedig ezt a típusú dvd-t már használtam és semmi bajom nem volt még vele. Másra tudok írni, még ugyanerre a fajtára is, csak erre az 50 db dvd-re nem
Mikor elkezdenék kiirni azt írja hogy
illegális lemez
Az egymenetes (DAO) felírás nem indítható
cd-írás hiba: 8x (11080 kb/s)
szóval iyenkor mi van?????
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- Egyik pillanatról a másikra elment a hang a számítógépemről. A tálcán a hangerőszabályzó teljes hangerőn van. Mi lehet a baj?