Az anyagcsere gyorsítás felgyorsítja a havi ciklust is? (tudásbázis)
A 3. hsz. miatt gondolom, hogy összefügg a kettő. A köv. hsz.-odban írtad, hogy bizonyos anyagcserebetegségekben változik a ciklus. Éppen ezért gondolom: a felpörgetés is bizonyos szempontból természetellenes, tehát a szervezetem így reagál rá.
Természetesen gondolkodom pajzsmirigy-gyulladáson is, vagy a vasémen, mert a terhesség 7. hónapjában 3 hét alatt 10 kilót híztam, amiból a szüléssel 1 deka se ment le, majd a szopizás 3, hónapjában szintén kb. 1 hónap alatt megint 7 kilót. Ez az első 2 gyerkőccel nem volt így.
Igen szerintem butaság mert a kettő között semmilyen kapcsolat nincs! A ciklus hormonális szabályozás alatt áll. Esetleg annyit lehet az összefüggés, hogy ha nagyon pörög az anyagcsere akkor fogy az ember és attól kimaradhat a menzesz. Ezt el tudom képzelni és van is rá példa. De gyorsítani...
Miért gondolod, hogy összefügg a kettő?
Köszsönöm, hogy válaszoltatok!
Pedig nagyon kíváncsi vagyok, mert 2007-ben ittam a Naturvarázs teát és a várt eredmény mellett befigyelt Mensike. Ez így is maradt amíg babánk nem lett. (Csoda, hogy sikerült ebben a káoszban).
Most mályvateát kezdtem inni és ugyanez történik. Csak most gondolkodtam el a dolgok feltehető összefüggésén.
További ajánlott fórumok:
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Mit tegyek, hogy beinduljon a teljesen lelassult anyagcserém?
- Hogyan tudnám felgyorsítani az anyagcserémet?
- Mivel gyorsitható az anyagcsere?
- Almaecet gyorsít az anyagcserén?