Az alkohol hatása az esküvőkre (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az alkohol hatása az esküvőkre
Jájj, kicsit olyan utóíze van a cikknek, mintha egy harminc évvel ezelőtti szájbarágós etikett-könyvben szerepelne.
És az alkoholnak általában igenis pozitív hatása van az esküvőkre :)
én úgy tapasztaltam, egy fotós egy esküvőn nemcsak a menyasszonyt fotózza :) egyáltalán nem az a dolga, hogy bratyizzon és bizalmaskodjon, nem hiszem, hogy egy jó fotósnak ismernie kell az "alanyát", jelen esetben a teljes násznépet. az a dolga, hogy jó fotókat készítsen
ez az egész alkoholmizéria meg röhejes, minden buliban, fesztiválon, társasági eseményen akadhatnak olyanok, akikre nincs jó hatással az ital, balhéznak vagy diliznek. ezzel az erővel senkit ne hívjon meg az ifjú pár, mert nemcsak a piától lehet valaki balhés és hülye, hanem alapból is
Nem értem, hogy miért csodálkoztok.
Magyar hagyomány, hogy falusi lakodalom, hót részegség, zabálás - az a módi.
Jó, hogy nem hungarikum a magyar lakodalom is. (Pedig lehet, hogy az lesz.)
Ja, értem :)
Ha gondolod írj privit, még egy darabig gép előtt kell lennem.
Nem értek a fotózáshoz, kicsit sem sajnos, pedig kellene, így szakmai kérdéseket passzolom :)
Én is melózok még :)
és ha a fotósodat nem tekinted idegennek és megbízol benne? Egy átlagos fotózás minden bizonnyal működik úgy, hogy semmit nem tudsz az alanyról, az esküvő fotózás nem ilyen. De egy idézettel élve:
"Teljesen felesleges neten vitázni szakértelemről, úgyse lehet meggyőzni a másikat, bizonyítani meg még nehezebb."
bár szívesen váltottam volna veled privátban pár szót szakmai témáról, de inkább dolgozok kicsit :)
Szóval további szép napot nektek :)
Személyes kérdésben egyértelmű, hogy olyantól akiben megbízom. Szakmai kérdésben hozzáértőtől.
Ha az a kérdés, készüljön-e fotó az esküvő valamelyik mozzanatáról, és hogyan akkor a fotóstól. De ha bánt valami, akkor nem egy idegennek fogom elmondani.
Idézlek: "akik kb annyiba veszik a fotóst, mint a pincért" Miért lennél több, mint egy pincér? Ugyanúgy szolgáltatást nyújtasz. Se több, se kevesebb.
Ez nem azt jelenti, hogy nem kell emberséges viszony, de a válladon sírás nekem a szánílmas kategória.
Én csak kérdeztem :)
Téged meg a stílusod alapján kritizállak. Amiről nekem a sznob ugrik be. lenézni a pincéreket... Nem kicsit gáz. Ugyanolyan szolgáltató, mint te, ugyanannyi tisztelet illeti meg.
Az meg, hogy a menyasszony a fotós vállán sír... jó házasságnak ígérkezik.
Értem.
Az összes többit nem, amit viszont Te nem vettél figyelembe.