Autista gyermek (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 10 éve foglalkozom gyógypedagógusként autistákkal, ha esetleg konkrét dolog van ird le, de mindenképpen szakemberrel kéne konzultálni, mert ez egy hosszabb folyamat. Ha gondolod irj privátba.
Sziasztok!
Köszi a választ, a lányom 8 éves és enyhén értelmi fogyatékos és az osztálytársáról van szó aki autista. És az én gyermekem ivólevét vette el, a lányom táskáját szakította szét, és a lányom szendvicsébe harapott bele. Nem nagyon tudják "visszafogni" a tanárok gondolom súlyos autista mert írni és olvasni sem tudják tanítani. De ez nem az én dolgom, csak az anyukán akartam segíteni, mert gondolom nem örül annak hogy a gyermeke ilyet csinál mégha beteg is.
szia!
Van egy Autizmus fórum, szerintem ott (is) felteheted e kérdést!
Sziasztok!
Szerintetek egy autista gyerekkel hogy lehet megértetni, hogy a társait ne harapj, ne harapjon az ételükbe, ne igya meg az italukat,és ne szakítsa szét a másik táskáját, ruháját??
köszi
További ajánlott fórumok:
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Lelkileg rendben levő családba születik autista gyermek egyáltalán?
- Autista gyermek sikitozása
- Segítségkiáltás három autista gyermektől...
- Egy nagyon fontos kérdés! Olyan szülőket keresek, akiknek gyengén autista vagy indigó gyermeke van!
- Hogyan segítsek autista gyermekemnek?