Ausztráliába szeretnék menni jövőre dolgozni, mit kell tennem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is most tervezem Ausztráliát. Rengeteget olvastam fórumokon, weboldalakon, és több ügynökségnél is jártam már. Nehezebb a dolog mint gondoltam. Voltam pár hete egy előadáson, amit egy bevándorlási jogász tartott, aki 11 éve költözött ki ausztráliába, és már állampolgár, a férje meg közjegyző kint. Csak ajánlani tudom őket. Én nemrég elküldtem az önéletrajzomat, és megnézik milyen letelepedési esélyeim vannak. :) remélem egyből összejön. Én azt tapasztaltam, hogy ha tényleg profi segítséget akartok, akkor őket keressétek meg, sok időt meg tudtok spórolni :)
Itt találjátok meg őket:
www.cseaustralia.com.au
sziasztok! Mi történt ? Megállt a forum? Én is ki szeretnék menni dolgozni, egyik barátnőm 2 hete ment ki, mennék utána, de még vérok. Illetve kell.... Nem tudom a részleteket h jutott ki pontosan, de azt tudom h könnyen megkpata a turista vízumot és még munkat is szerzett mielőtt ki ment volna, így támogatják, tehát hivatalosan is vállalhat munkát. Ha vki szeretne menni, várom az üziket, fogjunk össze és menjünk, de komolyan. Mindenki csak "akar" menni, hát tegyünk is érte. Nekem sem cool az angol tudásom, de ha van aki támogat és jön velem, vagy akár a bnőm segít kicsit megyek és előtte ráfexem az angolra, utána már sima ügy lehet.
pusz
Iszonyú nehéz. A volt osztálytársaméknak úgy sikerült kijutni, hogy a férje válogatott kézilabdás volt, és egy ottani sporttársa elvállalta, hogy bejelentkezzenek ideiglenesre a farmjukra. Máshogy nem tudtak vízumot kapni. Fél évis ott fognak lakni, utána tudnak munkát keresni.
Egy másik ismerősömék még turista vízumot se kaptak (ők is dolgozni mennének, de a munkavállalóival meg se próbálkoztak): mérnök apu, GYES-es anyu, két kicsi.
valószínűleg azrét, mert az itt járó emberek közül még senki sem ment oda dolgozni?
próbáld meg más, nagyobb fórumportálokon, hátha ott több szerencsével jársz
Eddig meg nem:)megneztem hat ott sem tudtam meg sokat.
Nyelvtudas nelkul nemtudom hogy juthatnak i:(
Akkor már ketten vagyunk. :)
Amúgy tuti, hogy a hoxa elrakja innen a fórumomat, mert van már egy Ausztráliai fórum.
De majd látogassatok el oda is.
Köszi. :)
Szeretném azoknak az embereknek a segítségét kérni, akiknek van tapasztalatuk Ausztráliával, és azzal kapcsolatban, hogy hogyan is működik a kimenetel, a papírok, a lakáskeresés, a munkakeresés, nyelv, iskola, szakma, stb.
Minden érdekel.
Előre is köszönöm.
Ági
24 éves, Budapesti lány.
Érettségim van, gépíró és szövegszerkesztő, csecsemő és kisgyermek gondozó, baby-sitter oklevél.
További ajánlott fórumok:
- Szeretsz dolgozni?
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Ha Ausztráliában él a magyar ember...
- Mennyi idő alatt érkezik a számlára a pénz, ha Ausztráliából utalnak magyarországi bankszámlára?
- Akik Ausztráliából vannak ide!:) G'day Mates!
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?