Mennyi idő alatt érkezik a számlára a pénz, ha Ausztráliából utalnak magyarországi bankszámlára? (tudásbázis)
Westen union-on nem jött át,de ott viszont neki lett volna több költsége.
Csak most szükséges volt utalnia.
Nem tudtunk variálni sürgös volt a segitség.
Már ideért,felvettem.T + 2 nap az átfútási ideje.
Viszont közel 20000 ft-t le emeltek kezelési költséget.
Köszönöm mindenkinek aki tájékoztatott.
Talán nem találják, merre jár az az aranyvonat! :D
Nem tudom, a kérdezőnek hogyan utalják. A sima banki utalás már kevésbé gyors, külföldről a Transferwise hamarabb ideér és olcsóbb is.
Nemrég Ausztriából 3 napig utazott egy utalás a számlámra.
Tökéletesen tisztában vagyok vele, az soha nem is utazott!! De az egymás közötti terhelések, és jóváírások mégiscsak a vagyon növekedése-csökkenése.
De azért jó hogy ide írtad, akik nincsenek benne a pénzügy világában, meglehet, hogy nem tudják, kár lenne már az "aranyvonat" kirablására készülni. :))
Anno úgy tanították, hogy a külföldről jött pénzek először a Magyar Nemzeti Bankba kerül, ott fogják átváltani magyar Ft-ra, és majd onnét kerül a címzett számlájára.
Hát ez a kérdés, hogy az MNB mennyi ideig ül rajta, és használja a te lóvédat?
Tapasztalataim szerint igen.
Aztán ki tudja.
Érdekelne ha Ausztráliábol pénzt küldenek Magyarországi Bankba ,az mennyi időn belül kerül a számlára.Mi az átfutási ideje?
Kedden délelött utalták!
Ha valakinek van tapasztalata kérem irja meg.
Péntekre vajon ideér?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Angol bankszámláról szeretnénk magyar bankszámlára utalni! Lehetséges? Hogyan?
- Ha péntek délelőtt x bankszámláról y bankszámlára utalnak pénzt, az megérkezik aznap? Vagy csak hétfőn?
- Külföldi bankszámlára kell átutalnom egy kisebb összeget, forintszámláról, a legolcsóbb megoldás mi lenne?.
- Családi pótlékot hogyan tudnám elintézni hogy a bankszámlára érkezzen, és ne a postás hozza?
- OTP bankszámlára akkor is tudok utalni pénzt, ha nekem semelyik bankban sincs számlám?