Családi pótlékot hogyan tudnám elintézni hogy a bankszámlára érkezzen, és ne a postás hozza? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom,nekem régen azt mondták a beérkezéstől számítva (ha postán kéred csak akkor )30 nap,tehát 50 százalék.Érdemes lefénymásolnod a bankszámla kivonatot is, és csatolni a levél mellé .
De tény hogy érdemesebb bemenni, ha tudsz
köszi mindenkinek.
Tehát akkor írok egy levelet még most és akkor kérhetem hogy dec.1 től már számlára kerüljön.Lehetséges hogy már a decemberi rajta lesz?vagy már csak januártól?
egy sima levelet kell feladni a MÁK-nak és azt írd le hogy kéred ezentúl ne az x.y.címre küldjék hanem pl 2009 dcember 1-től erre és erre a számlaszámra (itt leírod a bank nevét,és a számlaszámot, meg a nevedet mellé)
ennyi
így van!
de azt hozzáteszem hogy 30 nap az átfutási idő, thát ha most beküldi, lehet hogy még a decemberit a posta hozza...érdemes még felhívni a regionális MÁK-ot és ott részletesen elmondják a levelezési címet is
Szia !
Kell írni egy levelet a folyósító szervnek, hogy postai kézbesítés helyett, XY banknál vezetett, XY számú bankszámlára kéred a folyósítást ! Ajánlottan add fel, hogy legyen nyoma.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy zárolták a bankszámlám, emiatt nem kaptam meg a GYES-t ill. családi pótlékot
- Hol kell elintézni az emelt családi pótlékot?
- Tudtok olyan bankot ahol a hitelhez nem kell, hogy bankszámlára érkezzen a fizu? Banki tapasztalatok!
- Ha inkasszó van egy bankszámlán, akkor a ráérkező családipótlékot sem lehet levenni róla?
- Ki tudja megmondani nekem hol kell intézni Debrecenben a családi pótlékot? Megváltozott a bankszámlaszámom, szeretném bejelenteni.
- Hogyan tudom elintézni elektronikus úton, hogy új számlára érkezzen a családi pótlék?