Augusztus 25-re milyen időt jósol a Dávid Mihály féle naptár? (tudásbázis)
Augusztus első fele igazi nyár lesz huszonötödikéig. Harminc és negyven fok fölötti hőmérsékletet prognosztizálok.
Ezt a neten találtam.
Megvan valakinek a Dávid naptár 2008?
Szeretném megszerezni,de eddig nem sikerült.
Hálás lennék,ha megkaphatnám,vagy az elérhetőséget a rendeléshez.
Sziasztok!
Valaki meg tudné mondani nekem, hogy 06.14-re milyen időt jósol a Dávid naptár? Ekkor lesz az esküvőnk és nagyon érekelne.
Köszönöm.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Július 12én milyen idő lesz? Akkor lesz az esküvőnk, és mindenképpen tudnom kéne. Egyébként mennyire megbízható ez a Dávid naptár?
Köszi
Ani
Elsősorban azért érdekelne a Dávid-naptár, mert szeptember 6-án lesz az esküvőnk. Elég széles a program (kisvárosban séta a fiús háztól a lányos házig; Romkertben a polgári esküvő, tóparton a fényképeszkedés), így igen fontos lenne tudnom milyen idő várható! Egy "B" variációt esős időre is ki kellene dolgoznunk...
Ha valaki tudja, kérem írjon! Köszönöm!!!
Augusztus 16. telihold
Nappal kb. 2o-23 fok körüli hőmérséklet, 17 és 18.-án kevés csapadék valószínűsége lehetséges.
Sziasztok!
Akinek már megvan ez a naptár, nem scannel-né be és küldené el, ha nagyon szépen megkérnénk? Sokmindenkin segítene! (nem túl etikus a szerzővel szemben, de általában fénymásolat formájában mindig terjed...)
Köszönjük!!!
Sziasztok!
Akinek megvan ez a naptár megírná nekem, hogy 08.16-án milyen idő várható? Már tiszta ideg vagyok miatta.
Előre is köszi
Most rendeltem 2008 évi naptárat Mihály bácsitól. A 11. hozzászólás telefonszáma jó.
A telefonszámát nem cselérte le, nem tetette át emeltdíjasra (mindfenki magából indul ki?) ellenben egy nagyon kedves, készséges ember.
A 2008. évi naptára 480.- forint, postai utánvétellel 690.-.
Kérdeztem hogyan lehet megrendelni a naptárát, azért, hogy szívesen megírom ide, a többiek okulására, de azt mondta "leginkább telefonon".
Augusztus 25.e esős és 25 fok körüli hőmérséklet.
Dél magyarországi adat!