Áttöréses vérzés a tabletta szedése közben?! (tudásbázis)
7. d41005143d
2014. dec. 30. 03:51
ez a tabletta mellekhatasa miatt van.
6. 18e79e1970
2013. febr. 7. 08:42
Velem is volt egyszer ilyen... én pontosan szedem, mindig reggel, ahogy felébredek. De akkor stresszes volt az életem, ráadásul olyan kajákat is ettem, ami miatt nehezebben szívódott fel a gyógyszer. Azóta nem volt ilyen.
De ez tényleg hülyeség, hogy így szeded. Vagy szedd rendesen, vagy sehogy. Bnőm egyszer késleltette, az eredmény: két hétig megvolt neki......
5. ba7da9cfc0 (válaszként erre: 2. - Lexi018)
2013. febr. 7. 08:33
Nem is csobálom, hogy ez történt. Nem szabad ennyire össze vissza szedni a gyógyszert. Ráadásul így simán babás lehetsz.
4. Cippora
2013. febr. 7. 07:51
Valószínüleg szépen megkavartad a szervezeted azzal,hogy nem úgy szedted ahogy elő van írva.Én megvárnám most már a következő ciklust,szerintem akkorra már el fog múlni,ha nem akkor elmész dokihoz.
3. szöszi71
2013. febr. 7. 07:40
Szia!
Nekem volt ilyen és a doki azt mondta, hogy gyógyszert kell váltani. Hó végén megyek és akkor ír ki másikat.
Érdemes Neked is orvoshoz menni vele, mert ez így nem egészséges.
2. lexi018
2013. febr. 7. 06:31
sziasztok!Yasminellet szedek kb egy éve.Mult hónapban mentünk wellnessre ezért 6szemmel előbb abbahagytam.Meg is jött pontosan,és most hogy ujra szedem a tablettát,volt pár nap(2-3)aikor este helyett reggel 9körül vettem be a gyógyszert.Most van még 7szem a tablettából és olyan mintha menstruálnék,ilyen áttöréses vérzés.Volt már valakinek hasonló?
1. lexi018
2013. febr. 7. 06:29
Áttöréses vérzés a tabletta szedése közben?!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Polybé tabletta szedése kullancsok ellen! - tapasztalatot, véleményeket kérnék
- Fogamzásgátló tabletta szedése mellett estél-e már teherbe? Légyszi, írjátok meg a tapasztalatokat.
- Fogamzásgátló tabletta szedése után tapasztalta-e valaki a következőt?:
- Fogamzásgátló tabletta szedése melletti vérzés
- Szülés után 7 héttel, szopis tabletta szedését megkezdve, megjön a vérzés. Normális ez?Peteérést is jelent?