Fogamzásgátló tabletta szedése után tapasztalta-e valaki a következőt?: (beszélgetés)
Én 3 évig szedtem a fog.gátlót,és meg is lett az eredménye,sajnos.Mikor abbahagytam nekem is összezavarodott a menzeszem,volt hogy 3 hónapig meg se jött.Azóta se az igazi,és sajnos,sűrűn van cisztám is:(
Most sincs valami rendben...5 napja késik,és fáj a hasam...tuti megint ciszta.:((
illetve akkor volt
ezért is nem lehet összehasonlítani, sem a mennyiséget, sem a minőséget
én is reménykedtem, hogy helyrejön
de nem jött:(
a volt dokim nem csinált semmit
várjunk
mindig ezt mondta
mikor közöltem, hogy mi bizony babát szeretnénk, kaptam a clostit, de nem csinált előtte hormonvizsgálatot
mindegy is, szerintem ne várj sokáig -annyit biztos ne mint én- és menj el dokihoz
sajnálom, hogy megjött:(
de ez nem is menstruáció, hanem megvonásos vérzés, ami a fogamzásgátló mellett van
köszönöm szépen lányok nektek:)
én egyik terhességem alatt sem menstruáltam, de előfordulhat
Az a lényeg hogy már a pocidban van.
Sok boldogságot nektek!
Gratulálok a babához,este majd elolvasom a naplódat,ezt a hónapot még kivárom,és majd januárba felkeresem az orvost egy kivizsgálásra.
Valaki volt köztetek esetleg aki menstruált,de terhes volt közben?
nekem a fog.gátló abbahagyása után volt csak hébe-hóba mensi, lehet pé akkor sem volt
és akkor 8 hónap és 4 mensi utén kaptam clostit, amitől az első hónapban megfogant a babánk, aki majdnem 10 hetesen elhalt:(
azután szépen, rendszeresen menstruáltam, de egy év kellett, hogy Máté a pocimba költözzön
Én soha nem szedtem gyógyszert, mégsem akar jönni a baba, türelemjáték az egész! Sajnos.
De szorítok, hogy Nálad a következő ciklus jól alakuljon, és hamarosan beköszöntsön hozzátok a gólya!:) Mindenesetre ne aggódj, mert az idegesség befolyásolja a hormonrendszert!
A második vetélés után teljesen leálltak a petefészkeim, csak cisztáim voltak :( A kisfiam 3 év orvoshozjárás eredménye.
Persze nem vagyunk egyformák, van aki a fogigátló után azonnal terhes marad, és van akit teljesen össze zavar. szerintem sem árt egy hormonvizsgálat ilyenkor. Ráadásul ha nem tisztul ki rendesen, és esetleg terhes marad, az a babának sem tenne túl jót.
a volt nőgyógyászom azt mondta, van, aki 6 hónapig nem menstruál a fog, gátló abbahagyása után
nem minden szervezet egyforma, valaki hamarabb regenerálódik, valaki később
nekem clostis baba halt el
és a természetes úton fogant maradt meg
de 1 év telt el a kettő között
Ez attól van, hogy a fog. gátló hormonokkal irányitotta a ciklusodat, és miután abbahagytad, a hormonrendszered müködése cseppet felborult, és kell egy kis idő, mig a plusz hormonok nélkül visszaáll a rendes müködésre.
De azért a biztonság kedvéért menj el dokihoz, hátha van közben még más is...
hát nem hiszem. hogy annak számít
kérdezd meg a dokidat
jó lenne egy hormonvizsgálat
Szerintem keress fel ezzel egy nőgyógyászt.
nekem konkrétan a fogamzásgátló úgy felborította a hormonháztartásomat, hogy nem volt peteérésem. Kétszer volt spontán terhességem (két év alatt), és mindkettőt elvetéltem, a kisfiam closty-s baba, azért is gyógyszert szedtem hogy megmaradjon...
nekem a mennyiséggel nem volt gondom, és nem is barnáztam,amikor megjött
csak 2-3 havonta történt mindez
a vetélés után jött helyre a ciklusom:(((
az is lehet
nekem 1 évbe tellett mire 28 napra visszaállt a menszi fogi gátló után voltak 55-60 napos ciklusaim
az is lehet, hogy progi hiányod van(ez a barnás pecsételő)
szia!
nekem nagyon durván felborított a fogamzásgátló a ciklusomat
amikor abbahagytam, csak 2-3 havonta menstruáltam
:((
szóval teljesen normális, hogy idő kell a szervezetnek, hogy helyreálljon a hormonrendszered