Átlag fizetések és juttatások (beszélgetés)
én is nem is olyan rég szembesülteem vele, hogy mennyire keeveset keresnek a banki ügyintézők sokszor. Nagyon megdöbbentem. ugyanilyen fizut hallottam, mint amit írsz... csak pislogtam
amúgy IT ban se fizet jól minden terület. Seniortól felfele fizetnek a spec területek jól. Vagy a nagyon spec és ritka szaktudások adnak eleve rendesebb bért, ha rugalmas hozzá a munkavállaló, és könynen tanul plusz bármit
Igen, tudom, hogy borzasztóak, de az is igen, hogy ennyi pénzért egy szakmailag topon lévő nem fog beülni a pult mögé.
Napi szinten szenvedek velük. Arra is képtelenek, hogy a mellettük ülőt megkérdezzék, hogy kell csinálni, inkább felhívnak engem és oktathatom őket telefonon.
Persze, lehet, hogy így kevésbé érzik cikinek. Én mondjuk nem szoktam beszólogatni nekik, hogy már százszor elmondtam, stb. és türelmetlen sem vagyok velük...
Én azt mondom, hogy jó bérnek számít egy irodai munkára.
Megkérdezhetem, melyik megyében ajánlanak ennyit?
Ha rajtam múlna a bankfiókok be is csukhatnának, csak akkor megyek be ha nagyon muszáj a személyes megjelenés és általában akkor is felkészültebb vagyok mint az ügyintézők. Katasztrófa. És nemcsak a mezei ügyintézők világtalanok.
Persze lehet mondani, hogy ennyi pénzért nem kapnak más embert, de akkor is agyhalál.
nincs
én covid óta főleg HO-ban dolgozom, működik
A bank biztos nem.
Tavaly egy ismerős friss diplomásként keresett állást, bankokhoz is beadta.
Amit a bankok ígérték bruttóban, annál több lett a nettója is végül. A cafeteriáját pedig kimondottan irigylem.
"Sokan kilépnek és elmennek teljesen más szférába, ha sikerül nekik, mert a bankos fizetésekből képtelenség megélni. És ez nem csak 1 bank, hanem mondhatom az összes bankot..."
Ezzel kicsit utaltam erre;)
Sajnos már nincs szakember, aki eljönne ennyi pénzért, ezért akárkit felvesznek.
Én is megválogatom, hogy melyik ügyintézővel állok szóba. Kevés van. És mivel én bankos vagyok, sokkal rosszabb ügyfél vagyon a bankban, mint bárki:DDDD
A saját fiókunkban csak azért vagyok rendes, mert kolléga, de nagyon bosszant, hogy nekem kell elmondani, hogy melyik menüpontba menjen, mit nyomjon, stb., hogy megtörténjen egy sima pénztári befizetés....
További ajánlott fórumok:
- 2006-os juttatások: Anyasági, TGYÁS, GYES, GYED stb.
- Adófajták, jóváírások, juttatások
- A fizetések - a mai világban.Mire elég?
- Szülés utáni juttatások a boldog kismamának! 2. rész
- Bankkártyás fizetéseket mikor, hogyan számolják el a boltok?
- Jogilag lehetséges, hogy ha egy cég rosszul áll anyagilag, akkor a vezetőség minimálbérre csökkenti a fizetéseket?