Aszpartam az édes Olvasmány (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Aszpartam az édes Olvasmány
azt kell mondanom h jó pár hiba van a cikkben...utána nézett valaki mi az a fenil-alanin vagy aszparaginsav? Káros? Tényleg?
Ki kell hogy ábrándítsalak benneteket, mert nem az: mindkettő AMINOSAV!!vagyis a szervezet saját fehérjéit felépítő biológiailag fontos vegyületek!!!!!az előbbi még esszenciális is!!!metanol???miért van a májad? szerinted nem üríti a bekerült mérgeket? mert ha nem akkor valószínűleg te már kórházban vagy...olyan parányi mennyiségben jut be azzal a néhány cseppel amit használsz az édesítőből h azt a szervezet kb3-4 óra múlva ki is üríti...kipisiled...a lebomlása az igaz, de hogy jön ide a belégzés???ráadásul formaldehid belégzése, igaz halálos, de itt nem lélegzek koncentrált formaldehidet, ja és a szervezet tovább bontja hangyasavvá!!!tudod mi az???Na ezt a ténát boncolhatnánk napestig de szerintem ennyi elég lesz...én nem félek tőle...elmondanám még azt h a felsorolt tünetek egy egyszerű allergiagyógyszer mellékhatásainak is beillenek, ha megnézitek a tájékoztatót...napá
Bio boltokban lehet természetes anyagokból készült édesítőszereket venni!!!
Állítólag nagyon jók
Az a baj ezekkel az adalékanyagokkal, hogy nem sokat tudunk róla. Az aszpartam csak csepp a tengerben....
Egy időben figyeltem, hogy melyik élelmiszerben, milyen adalékanyag van, de rájöttem, hogy az egyik része csak különböző szinezék, a másik része pedig olyan anyagok amik valóban ártalmas az egészségünkre. Végül is teljesen nem tudjuk kikerülni őket. Sajnos.
Ugrás a teljes írásra: Aszpartam az édes Olvasmány
További ajánlott fórumok:
- A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem!
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Szerintetek mi értelme a kötelező olvasmányoknak?
- Mik a kedvenc olvasmányaid?Lehet regény, mese, novella-ahogy gondolod.
- Az aszpartamot tartalmazó mesterséges édesítőszer tényleg rákkeltő hatású?
- Melyik az a folyékony édesítő, amelyik főzésálló és nincs fura mellékíze(aszpartam mentes)?