Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Aszalt szilvaleves recept

Aszalt szilvaleves recept

Az Aszalt szilvaleves hozzávalói:
aszalt szilva
vörös bor
szegfűszeg
egész fahéj
citromkarika
tejszínhab a díszítéshez


Az Aszalt szilvaleves elkészítési módja:
Aszalt szilvát vörösborban beáztatjuk majd vízben feltesszük főzni, ízesítjük szegfűszeggel, egész fahéjjal, citromkarikával. Kb. 10 percig-> 2dl helyett 1 dl víz maradjon pl. majd tejfölös habarással, cukorral és sóval ízesítjük. Készre főzzük. Tejszínhabbal díszítjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az aszalt szilvaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook