ASUS Padfone Infinity felhasználók ide ! (beszélgetés)
Hahó!
KKapható még a budaörsi média marktban infinity LTE dokkolóval! Két hete vettem... imádom!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy lehet-e még valahol kapni az Infinity-t dokkolóval együtt? Mert néztem pár helyen és mindenhol csak szoloban lehet megvenni, ahol volt szettben ott már nem forgalmazzák a készüléket.
Előre is köszönöm.
Kedves Hozzászólók!
Eladnám Padfone New Infinity A86 telefonomat.
Hűséges társam volt eddig és nem csalódtam benne.
A csomag dobozzal, számlával, es töltővel értendő.
Az ára alku szerint.
Képeket privátban tudok küldeni!
Üdv: Balázs
------------------------
Szia Matt!
Még annyi: ha ASUS Padfone-t akarsz vásárolni, akkor csak NEW Padfone Infinity-ben gondolkodj!
Padfone 1, Padfone 2 már a múlt!!
----------------------------------
----------------------
Szia Matt!
Mindent leírtam Neked! Ha kérdésed van, vagy ha megvetted jelentkezz!
Attila
-------------------------------------
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy padfone infinityt viszont lenne egy kérdésem hátha valaki hozzáértő itt a fórumon és segítene.
Szóval sokat lehet spórolni, ha ebayen vagy esetleg amazonon veszi meg az ember a teló-dokkóló párosítást, viszont azoknak van magyar menüjük? Vagy lehet magyarosítani valamelyik telefonos gurunál? Szabadon használhatom a vodafonos kártyámmal a telót? Egyik ismerősöm kint él USA-ban és hozatnék vele haza egyet, ha biztosan tudnám, hogy meg lehet oldani a magyar menüt és nem lesz semmi tiltás amiatt, hogy itt használom.
Lehet, hogy hülye kérdés volt, de nem értek hozzá. :):)
Köszi a választ!
----------------------------------
Szia Kúnó!
Elküldtem Neked a telefon+dokkoló forrását !
-------------------------------
IGEN! IGEN!
Hát itt van Ő! Igen! Itt a kezemben!
Annyi idő, utánajárás, izgalom, álmatlan éjszaka után végre simogathatom a Kicsikét!!
Egyenlőre barátkozunk egymással, pontosabban én Ővele!
Pár nap után a benyomásom, h jó választás volt!!
--
Hihetetlenül gyors, pörgős a kütyü. A dokkoló praktikuma számomra egyenesen elengedhetetlen! A telefon behelyezése után azonnal a nagy kijelzőn látom a telefon tartalmát!
Ha bárkinek kérdése volna várom és szívesen válaszolok.
Jó döntés volt, már csak a hétköznapok rutin felhasználhatóságát kell vele gyakorolnom!
----------------------------------------
------------------------------------
Naná, hogy eltelt pár hónap és ráncfelvarrással piacra dobták az egyenlőre még csak
ASUS new Padfone Infinity-t !!
/Őrült fogyasztói társadalom!/
1,7Ghz helyett 2,4Ghz
max. 32GB-s a kütyü, viszont MicroSD kártyával bővíthető!!
Ja! 600-as alaplap 800-ra lett cserélve!
Ez így már egy kis atomreaktor. : ))
Na mindegy, maradok az eredeti elképzelésnél és nem mondom vissza a megrendelésemet és kész!!
------------------------------------------------
Kedves Érdeklődők!
Összeállt a hiteles beszerzési sorrend mai árak szerint!!!
-Németo. netes rendelés /szállítás csak Németo-ba/
300.000 huf
-USA-ból privát import /korrekt magyar forrás/ 290.000 huf
-USA netes rendelés /szállítás csak USA-ba/ 200.000 huf
-Ausztrália netes rendelés 180 -200.000 huf
-a TOP, ill. reális ár Malasya 156.000 huf!!
/a beszerzési forrásoknál a garancia ideje, milyensége és szerviz régióban lehet különbség!!!/
Ez a beszerzési választék.
Én megkértem egy barátom, h Holland nagykerből, baráti "hozzáállással" hozzon egyet. Az ár kb. 220e huf körül áll meg.
Ha bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok!
Én már a finisben vagyok!
-----------------------------
Te fogsz tudni róla legelsőként!
---------------------------
------------------------------
Szia KL!
Nekem még nincs.
A bejelentése óta nyomon követem. Kívül-belül kiválóan ismerem! A Padfone 1 óta van a figyelmem a típuson! Kiváló, nagy tudású készüléknek tartom és kb. 5 évre tervezek vele.
A vásárlás: Németo-ban, Ausztriában is kerestem a múlt héten, de még ott sem kapható!
Marad a jó öreg USA! Két hete is kint voltam, de elmentem a sztori mellett, mert bele szerelmesedtem A Surface ketyerába, amit igaz 10 nap használat után visszavittem, h bocs nem kérem. Ott is csak csomagküldővel lehet beszerezni, az ASUS boltban is csak a 2. kapható azonnal. A 2. többször volt a kezemben és olyan műanyag, gagyi az egész! Ellenben az Inf. fémházas!
/ott mindenkinek Ipon telefonja van!! Nagyon nyomják minden féle-fajta előfizetéssel./
Igen az ára valóban húzós, de tudásban ez most a csúcs!
Küldök pár linket nasinak:
Ha érdekel írj, mert én minden képen hamarosan megszerzem, pontosabban megveszem.
Üdv.
Hat, ötletnek tök jó, de az Asus nagyon elkúrta az árazást és a maga a termék sem kapható egy csomó országban a hagyományos csatornákon keresztül.
Angliaban/Franciaországban /Spanyolországban sem kapható a mobilszolgáltatóktól, csak mint import termék.
Te hogyan szerezted?
:(
Nekem mást mondtál:)
----------------------------
Bár felhasználókat keresek, de sebaj!
Tehát, ez egy nagy tudású, gyors okostelefon, amit a saját Pad-al rendelkezik! Tehát a telefonodból egy mozdulattal egy HD monitoros Ipad lesz!
---------------------------------
Én nem vagyok az, de jelentkezem, csak hogy itt is legyek:)
Puszi! ;-)
ASUS Padfone Infinity felhasználókat keresek!
Ha van a Hoxa-n, kérem jelentkezzen!
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?