Arab a pasim (beszélgetős fórum)
Nem kell vele foglalkozni, mindig lesznek rosszindulatú emberek, akik szeretnek kötekedni! De a többség jó fej!!:)
Köszi, hogy beengedtél a naplódba, mindig türelmetlenül várom, hogy folytatsd!:)
Legyen kellemes napod!
Képzeljétek kaptam egy privát levelet .
Elég tömör :D
Azt írja . Már bocs de mit irkálsz itt össze -vissza
? Nem látod mi a topik címe? Mellesleg a férjed mióta a pasid ?
ŐŐ...izé ... Na erre most mit lehet válaszolni . Voltaképpen igazad van és bocs ha bezavart a ricinus :D És abban is igazad van ,hogy már nincs arab pasim ... :D
A többi pedig a : DÖBBENET ÉS ígérem ide nem írok többet :)))))))))))) :D
Már elkezdtem a naplóm:))) Legalábbis összeszedtem ,hogy miről is fog szólni és írtam egy rövid bevezetőt .
Titkosra tettem de várok mindenkit szeretettel! :)
csak egy kis segitseg Pipacs,akik tudnak angolul,van egy angol feliratos valtozata is ennek a dalnak,uaz a dal,csak angol felirat is van hozza,itt a link:
es igen jol forditottad le az angol szoveg alapjan:))
Sziasztok! Na en is vegigolvastam a topikot! Megragadott a cime,mert az elso (be nem teljesult) szerelmem egy arab (algeriai) pasi volt. :) Ma is nagyon szivesen emlekszem visssza ra,es sokszor eszembe jut,mi lehet vele. Farid volt a neve :) A hajpakolast en is koprobalom,mert itt (Florida) a nap sugarzasa nagyon tonkre teszi a hajat. Epp most rendeltem 4 doboz kokuszolajat,mert azzal fozok,mar csak a ricinuj olajat kell beszereznem. Szep napot mindenkinek!
Brizzy:En Floridaban elek tobb mint 10 eve,es nem fazom en sem :D
:)
Beteszem ide a kedvenc számomat :) Nem új zene de sok-sok éve ez maradt a kedvencem és a kedvencünk egyike a sok többi mellett .
A szöveget szó szerint nehéz lefordítani ,de a szerelemről szól. Arról a szerelemről ami tiszta és örök :) Mint a mesében ...pont úgy :)
A szöveg nagyjából : Mindig veled, mindig hiányzol , Akkor is ha itt vagy mellettem és akkor is ha távol vagy ... Szóval egy szép szerelmes dal amit Amr Diab énekel és nálam a favoritok egyike ... mert van ám sok másik is :) Küldöm mindenkinek !
Nagyon szívesen ! :)
Igen ilyen időben (itthon )még melegíteni kell az olajat. Testápoló helyett is nagyon finom és nem hátránya az sem ,hogy a bőrünk nem szívja be azt a sok vegyszert amit a kozmetikumokba tesznek .A ricinusos hajpakolásnál még az argánolaj is nagyon jó ! Az a baj ,hogy itthon nem pont az a minősége az argánnak mint a kintinek :( Zsírosodó hajra is szuper mert gátolja faggyútermelést, hidratálja a haj struktúráját. Szóval egyáltalán nem lesz nehéz és zsíros a haj tőle ... Kicsit , nagyon OFF... :) Majd a kencékről többet írok ha végre rászánom magam a naplóírásra:)
szép napot mindenkinek és köszönöm a leveleket amiket írtatok! Nem is hittem ,hogy ennyien olvasták amiket ide lepötyögtem :) <3
Köszönöm szépen!
Oan szépek leszünk, ho'mméé' :-)))
Sziasztok!
2 napja csak percekre léptem be de ahogy elkap az ihlet és több időm lesz megkezdem majd a naplóm írását is :)
a ricinusos pakolás végül is nem titkos ahogy írtam is
beteszem ide is bár már sokfelé elküldtem priviben is :)
Bemásolom amit priviben küldtem :)
Írom a ricinusos pakolást : A legjobb ha éjszakára teszed fel vagy az nem kényelmes akkor napközben de legalább 2 órát hagyd rajta a hajadon . Egy deci ricinushoz keverj hozzá 2 evőkanák kókusz zsírt . Mindenképpen melegítsd fel és ÚGY MASSZÍROZD BE A HAJADBA :) Tegyél valami kendőt vagy zuhanysapit rá és időnként melegítheted hajszárítóval mert akkor az első alkalom után érezni fogod a hajad textúráján ,hogy sokkal jobb lesz a fogása meg a tömege is .. Könnyen lemosható és nem lesz zsíros a hajad utána.
Kíváncsi vagyok ,hogy látod a különbséget az első alkalommal.
Akinek van ideje az próbálja meg ,hogy a haj magától száradjon meg ne szárítóval . Kint ez percek kérdése a meleg miatt ...itthon kicsit tovább tart de kibírható.
Ha jól tudom itthon csak 1 -2 dl ricinust adnak a patikában ...Én séta közben beszerzem több patikából és akkor mindig van otthon elég . A fürdővízbe is nagyon jó annak akinek száraz a bőre. Pár csepptől törölközés után fényes lesz a bőr:) . Jobb mint a testápoló ( mentes a sok kémiai vegyszertől )
Szia! Engem is érdekelne a hajpakolás receptje.
Arab témában nem tudok hozzászólni, de érdekel más országok kúltúrája, szívesen olvasnám a naplódat, ha rászánod Magad, hogy írj.Érdeklődéssel olvastam, amiket itt írtál, és ez nem könyvből, médiából van, hanem a kőkemény igazság, mert benne élsz! Sajnálom, hogy nem láttam a fotókat, de bízom benne, hogy elkezded a naplót, és megnézhetem.
Legyen szép napod!
Olvastalak benneteket, noha nincsenek ilyen tapasztalataim (néhány könyvet olvastam a témában én is) tehát hozzászólni nem tudok.
De: a ricinusolajos pakolást nem tennéd közkinccsé? :-))) Sokat hallottam már a jó hatásáról és nagyon érdekelne.