Apfel Bowle (10 Főre) recept
Az Apfel Bowle (10 Főre) hozzávalói:3 üveg fehérbor
1 üveg pezsgő száraz
6 db alma
1 db citrom
1 csipet fahéj
3 evőkanál cukor
Az Apfel Bowle (10 Főre) elkészítési módja:
Az apróra vágott gyümölcs darabokat frissen facsart citromlével együtt egy bólés tálba helyezzük. Az edénybe készítjük a citromhéjat, a cukrot és a fahéjat, majd ráöntjünk a bor felét. A tálat hűtőbe tesszük és 4-5 óráig állni hagyjuk. A maradék bort és pezsgőt szervírozás előtt a tálba öntjük.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2007. dec. 18. 13:55
Az apfel bowle (10 főre) elkészítési módja és hozzávalói.