Apás szülés - életem legszebb élménye! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Apás szülés - életem legszebb élménye!
Köszönjük :)
Hát igen... ez Veszprém. Remélem a következő babánál már elkészül a többi apás szülőszoba, és legalább azon nem kell izgulni hogy egyáltalán szabad lesz e. Abban nem reménykedek hogy a rendszeren változtatnak és már az elejére bejöhet.
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz és a szép történethez! Jó egészséget Nektek!
Mint már párszor, most is azon döbbentem le, miért kellett burokrepesztés után fél óráig feküdni? Engem azonnal felültettek a labdára, hogy a gravitáció segítsen a babának beilleszkedni! És bevált, egy kitolással kint volt a baba!
Szia, gratulálok a babádhoz! Nálunk is apás szülés volt, bár szegény nem sok mindent tudott csinálni, én pl többször elküldtem h menjen büfébe, enni stb (érdekes h szülés közben ez volt a legnagyobb problémám h ő biztos éhes :)), a lényeg h ő végig bent volt, és azóta is azt emlegeti, h milyen ügyesen megszültem a babát.
Mégegyszer gratulálok nektek is!
a miénk is apás szülés volt, és tényleg nem lehet semmihez sem hasonlítani azt, hogy ott van Veled a párod és támogat! Én is szétszorítottam a kezét, másnap érezte igazán :)
bár az én szülésem sokkal rövidebb volt, (jóformán fel sem készülhettem rá) mégis csodálatos! ilyen részletesen én már nem is emlékszem a tolófájásokra, mert engem rögtön fektettek az ágyra (4ujjnyira voltam tágulva), ott meg nem számoltam :))
még 1x: sok boldogságot, sok tejcsit a babának!
jó a cikk!
sok-sok boldogságot és egészséget az egész családnak! :)
nagyon-nagyon tetszett a cikk,lehet azért is mert nekem még nincs babám,de nagyon szépen leirtad,megható volt!
Sok boldogságot kivánok nektek,pici Boginak pedig erőt,egészséget!
Ugrás a teljes írásra: Apás szülés - életem legszebb élménye!