Anyukák, mennyi időtök jut magatokra és a párotokra gyerek mellett? (beszélgetés)
Nekem is segít a férjem, pl vigyáz rájuk amíg edzésen vagyok, hozza-viszi az oviból őket.
Nagyszülők még dolgoznak, nem túl sok gyermekfelügyelet vállalnak.
Az esti beszélgetések jó kis közös idők, de a TV-telefon kikapcs, alapszabály.
Amíg kisebbek voltak a gyerekek, a nagyszülők sokat segítettek, így mindig jutott időm magamra, és egymásra is a férjemmel. Most hogy nagyobbak, meg mégtöbb időnk van.
Arra nagyon figyelünk, hogy esténként legyen egy-két óránk egymásra. Amikor a gyerekek már alszanak, jó egy kicsit kibeszélni/megbeszélni a napi dolgokat.
Fiam kiskorában is éppen elég idő jutott magamra.
Arra jutott kevesebb, hogy valahova elmenjünk, programot szervezzünk, ez nem mindig fért bele.
Rengeteg.
Mondjuk 19 és 26 évesek a csöppségek.
Már nekem sincs kicsi gyerekem, de amikor volt, akkor is jutott mindig idő magamra.
Reggelente tusolás, haj rendbe tétel, egy kis smink.
Ugyan úgy olvastam, barátnőztem, tanultam, háztartást vezettem, stb., és persze a férjemre is volt időm:)
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen.
Az igen! Ügyes voltál! :)
Hímeztél azóta?
Magamra kb napi egy óra,férjjel napközben többször szerelmes üzeneteket váltunk,illetve ha a gyerekek elaludtak,utána van időnk csak egymásra.
Randizni,étterembe,moziba,ilyesmi helyekre nem járunk,szeretünk otthon lenni családostul.
Igényünk lenne nekünk is sokkal több időre kettesben,meg egyedül is,de héti 6 napot dolgozunk mindketten,ennek is örülünk.
Nem tudom miert tunt el a hozzaszolasom, de annyit tudok mondani, hogy arra jut ido amire szeretnem!
24 kerek ora nagyon sok mindenre eleg!
További ajánlott fórumok:
- Mire költötök magatokra "luxus"-ként?
- A férjetekre, párotokra szoktak hajtani a nők?
- Hogy oldjátok meg a kutyátok etetését, ha nem sok jut magatokra sem?
- Többgyermekes anyukák! Ti mit dolgoztok és mégis hogyan oldjátok meg 2-3-4 gyerkőc mellett?
- 1-3 éves korú gyermekek anyukái! Nálatok hogy van a napirend? Mikor jut időtök magatokra a házimunkára...stb?
- Olyan kismamák, anyukák tanácsait, történeteit szeretném kérni, olvasni akik méhen belüli tumor mellett hordtak ki egészséges babát!?