Anyu rácsukta a csomagtartót a fejemre(véletlenül). Ha csak fáj, de nem ájultam el, kell ezzel dokihoz menni? (tudásbázis)
Álltam a jégpályán és beszélgettem, és hátulról kirúgták a lábam. A váratlanság miatt nem volt időm sajnos kimerevíteni a nyakam és amolyan előre-majd-hátravágódós módon csapódott a fejem a jégbe. Annyira nem mozdultam, hogy valaki ki is hívta a mentőket. Hát kimaradt egy pár perc, az biztos :))
Szerencsém volt, csak enyhének diagnosztizálták az agyrázkódást, de még ezzel is két hétig se iskola, se tévézés, se olvasás.. majd megőrültem! Meg fájt is egy hétig marhára. Aztán minden rendben lett. Vagy ki tudja :p
Semmi gond, tényleg nevetséges, de velem csupa ilyen történik, hetente egyszer legalább.
Nem régen egy kiálló szögbe csaptam bele a kezem, ami széthasította. Tetanusz, stb. Vonzom a szerencsétlenséget :) Rá egy hétre a másik kezembe vágtam bele tökig késsel véletlenül.
A csomagtartóba (főleg a fejedet) csak úgy lehet becsukni, hogy mind a ketten egymás mellett hátúl vagytok.
Hogy nem vette észre, hogy belehajoltál a csomagtartóba? Hát nagyobb baj is történhetett volna.
Kicsi az esélye, de tőlem anno ezt is megkérdezték, nem ütöttem-e be a fejem korábban nagyon.
Inkább agyrázkódás a valószínű max.
:-(
ha nagyon fáj, elmennék..
Úristen! Olyan pici vagy, hogy nem látta, hogy ott vagy?
Ha messze volt anyukád a csom.tartótol, akkor nem láthatott valóban, de, akkor meg hogy csukta le?
Szewrintem ha nem szédülsz és más tüneted sincs csak fáj, de nem nagyon, akkor nem!:)
Ügyi volt anyukád!:)))
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Kislányom véletlenül leöntötte magát forró levessel.Mit tegyek rá neki?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig