Anyatejes babát mikor szoktassuk rá a folyadék ivásra? Hogyan? És cumisüveg vagy pohár? (tudásbázis)
Persze, és a szomszéd fűje is mindig zöldebb... :)
Hallgass a megérzéseidre, a jótanácsokból pedig annyit fogadj meg amennyit könnyű szívvel be tudsz építeni a saját módszereid közé. Találd meg az arany középutat! Nem minden tanács megszívlelendő, de sok hasznosat is tanulhatunk, ha meghallgatjuk az idősebbek véleményét, tapasztalatait.
még nem fogadja el mert nem is kell neki
mi mikor 6hósan elkezdtük a hozzátápit akkor kínáltam a szilárd étel után kis vízzel, és ilyen itatós pohárból, 1-2nap alatt megtanult inni belőle, de pici kávéspohrából is itathatod majd, az én babám így nem is ismeri a cumis üveget, és már szépen iszik egyedül a kis üvegpohárból, most múlt 1éves
Amíg szoptatod - leszámítva a nyári rekkenő hőséget - nem kell külön itatnod. A hozzátáplálást pedig úgyis gyümölccsel, zöldséggel kezded, aminek szintén magas a víztartalma.
Ha igényelték a plusz folyadékot, akkor én pohárból itattam a fiaimat.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Hogyan szoktassuk le pasinkat a haverokról?
- Milyen cumisüveg sterilizálót vegyek?
- Káros-e, ha cumisüvegből Nesquik kakaót iszik a kisgyerek?
- BPA-s cumisüvegek, mi lesz a gyermekünkkel?
- Chicco sterilizáló folyadékkal sterilizáltuk a cumisüvegeket, de nem mostuk le utána vízzel. Árthat ez a babának?