Anyagcsere gyorsítás (beszélgetős fórum)
A gyümölcsöknek magas a cukortartalmuk, nagy mennyiségben valóban hízlalnak.
Különösen magas cukortartalmú a banán, a dinnyék, a sárgabarack, a szőlő.
A húsfogyasztással, bár nagyon laktató és egyben anyagcsere gyorsító hatású is, nekem is gyakran gondjaim vannak, van, hogy hetekig alig bírok húst enni, annyira nem kívánom.
Erre mindig azt mondom, hogy inkább leszek kis mellű vékony nő, mint nagy - vagy közepes mellű molett! :)
Ja a zöld teát az előbb kihagytam!
Ha magában eszed(előtte-utána legalább egy óráig semmit) és nem mértéktelen mennyiségben, akkor nem hinném..
Banán meg sárgabarack az ami hizlal..
Sajnos én úgy vettem észre, hogy engem a gyümi hizlal! Lehet ez?
A hús tényleg fogyaszt, de nem vagyok húsevő sajnos. Nem esik jól, nem kívánom...
Nem koplalás.
Annyi gyümölcsöt eszel amennyit csak akarsz!
déltől pedig ehetsz normálisan bármit, bármennyit. Csak este 5-6után nem eszel már...esetleg ha mégis éhes az ember megeszik még egy gyümit.
A délelőtti kizárólagos gyümölcsevéssel gyorsul az anyagcsere.
Mondjuk nem mértem, hogy őszinte legyek.:D Nem volt sosem gondom a mellméretemmel, totál eszembe se jutott:)))
Szerintem azért próbáld meg!:D
Hehe ez jó! Én nem sok változást vettem észre...:D
Amúgy a natúr joghurt lenmaggal, vagy zabbal a legjobb szerintem. Nekem nagyon bevált.:)
Ez tényleg tökjó, de sporttal is rá lehet segíteni rendesen. Sőt célszerű is. Legalább 30 perces aerob mozgás, vagy HIT.
Aerob mozgás: hosszabb idötartamú 30-60perc kis vagy közepes intenzitású mozgás, ahol a pulzus nem megy a maximum 80%-a fölé és nem áll fenn oxigénhiány
HIT:5 perc felvezető és levezető aerob mozgás, közte 2 perc lassú,majd 1 perc teljes erőbedobással végzett mozgás
A normális futás is gyorsítja az anyagcserét egyébként, de az pl. diétához nem jó.
A nem evés lassít! Bármilyen formában.
A gyakran keveset evés viszont folyamatos pörgésben tarja az anyagcserét, rászoktatja a szervezetet, hogy nem kell raktározni, mert sűrűn jön az utánpótlás.
Arra viszont ügyelni kell, ha fogyni szeretnénk, hogy lassú felszívódású és kis mennyiségű szénhidrátot fogyasszunk, az ételek és adagok kiválasztása nagy jelentőségű.
A húsok alig tartalmaznak szénhidrátot, anyagcsere gyorsító hatásuk van, de figyelni kell a zsiradékmentes elkészítésre.
Az anyagcserét a rendszeres testmozgás is gyorsítja, nem feltétlen kell itt valami kemény edzésre gondolni, kezdetnek egy gyorsabb séta, családi kirándulás, biciklizés, vagy strandi medencében ugrálás, szaladgálás is megteszi.
Amit mazzzsidrazzzsi leírt....na kb úgy fogytam le én is eddig
+sport
Köszönöm!
Ezzel fogytál te is?
jó, oké, nem koplalás...kicsit túloztam...
De semmiképpen sem egészséges. szerintem
A koplalás azért nem ilyen, de abban igazad van, h ez nem feltétlen az anyagcserét gyorsítja.
Szerintem ahhoz napi ötszöri étkezésekre van szükség, rostban gazdag ételekre, ahogy írták már előttem kefír, joghurt is sokat segít.
A tömény szénhidrátot viszont kerülni kéne(pl.péksütik,tészták,kiflik..), vagy csak kis mennyiségben enni.
A korpatabletta is nagyon jó, nekem az is bevált.
igen, de ez nem anyagcsere felgyorsítás, hanem koplalás. Szerintem ilyet csinálni hülyeség. Ez csak alkalmi megoldás.
Lemegy 2-3 kg, aztán ha visszaáll a rendes étkezésekre, azonnal vissza is jön, ha nem a duplája....
Délelőtt csak gyümölcsöt egyél, sok folyadékot kell inni, illetve este 5-6 óra után már nem szabad enni.
Így egy hét alatt akár 2-3 kilótól is megszabadulhatsz éhezés nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Mit tegyek, hogy beinduljon a teljesen lelassult anyagcserém?
- Hogyan tudnám felgyorsítani az anyagcserémet?
- Mivel gyorsitható az anyagcsere?
- Az anyagcsere gyorsítás felgyorsítja a havi ciklust is?