Antibiotikumtól rosszullét normális, tapasztalt valaki? (tudásbázis)
Az utóbbi napokban pontosan ilyen tüneteim voltak, az orvos szerint hőkimerülés ... azaz így reagáltam a hőségre (nem Magyarországon vagyok jelenleg, ami itt van az nem kánikula, hanem egy rohadék 🤬) Nem lehet, hogy napszúrást kaptál valahol? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.
Egyébként ami tüneted van, az NEM normális. Sőt, az a nem normális aki szerint normális. Abbahagynám a kúrát...
Lyme.
Azon a helyen joparan megkaptaka '90 elejen
Vagy vert sziv!!!
De gazosban, ertoben bakancsban jarunk gyatyat beturbe, es az atlag szagallo felig megoli a bogarat.mondint ki lehetet dotitani, es megolni.
Ha kell, kell,,nincs mese.
Jobbulást kívánok neked is🙂
Barmilyen mas tuntetet eszlelsz, szolj, ez mindenhol ott van.
En antihisztamint se vettem be amig a doki nem irta ki.
3 honapos antibiotutum es gomba ellenes kuran vagyok, ami miatt majd meg kell nezni a majfunkciom. Mas miatt neztek a verem, minden jo. Talan tul sokat nyulkaltam a mosogatoba gumikesztyu nelkul, talan nyar van. A kezdem pittyosodni kezdett. Az arcom allandoan leg kalapban 50 faktorossal, es ha nem muszaj, nem megyek ki, de ez varhato volt.
Ra is kerdezem elotte. De "nem lesz baj". A felenel nem lehet abbahagyni az ilyeneket, mert csak rezistenseket produkalunk.
Hasonlo, ha nem ugyanolan "napkiutesem" is volt regen.
Igen, az antibiotikumnak lehetnek kellemetlen mellékhatásai, pláne, ha kétfélét szedsz egyszerre. Hát... enyhébb esetben végig kell szenvedni, míg el nem fogy, súlyosabb esetben szólni az orvosnak és akkor más fajtát ír fel.
Igen gyakori a híg széklet, mert a gyógyszer a hasznos bélbaktériumokat is elpusztítja. Ezt a mellékhatást úgy nevezett probiotikummal lehet enyhíteni.
Amikor lyme kóros lettem talán az volt az eddigi legdurvább ab.kúrám.Nem volt kellemes.
Kétféle gyógyszer még jobban megzavarhat,,biztos olvastad a tájékoztatókat,,általában ezerféle mellékhatás lehet.
További ajánlott fórumok:
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Szerintetek ez normális? - antibiotikum
- Agytörzsi károsodás antibiotikumtól, valakinek van tapasztalata?
- Az oregánó olaj mint erős antibiotikum:. tapasztalatokról várok infókat.
- Mik a tapasztalatok a Moxifloxacin antibiotikum szedésével kapcsolatban?
- Cukorterhelés után normális a rosszullét?