Anne Shirley (beszélgetés)
Mi karácsonyra vettük az összes Anne könyvet, Alexandrában is van.
Írok privit!
Öt kötetes, legalábbis nekem annyi van :D
Lehet antikváriumban kéne keresni...
Valóban nagyon kedves film. Nagyon szerettem én és az anyukám is. Nem beszélve a Váratlan utazásról, amit szintén Lucy May Montgommery regényei alapján csináltak.
Különben, ha valakinek kedve van angolul is elolvasni, akkor a Guttenberg Project weboldaláról ingyen le lehet tölteni, sőt sok más angol nyelvű népszerű könyvet is.
Gondolom a mostani az ismétlés és vasárnap lesz a következô!
Nekem még csak ma tünt fel,hogy adják az elsô részt,ezért gondoltam,hogy ma kezdik.
Akkor lehet, h A CÍM HELYETT A NEVÉT JEGYEZTEM MEG :)
bocs,caps lock :D
Anne, a zöld oromból.
A facen van egy ilyen oldal. Nagyon jó :-)
Nagyon szeretem, de mintha eddig nem ezen a címen ment volna...
Anne Shirley volt a címe, nem? :O
Én is emlékszem! Már számtalanszor láttam. örültem, amikor megtudtam, hogy már nem kell várni arra, hogy mikor adják, mert beszereztem és bármikor megnézhetem.
imádom a sorozatot!Ma is nézem.
Ma délután négy órától megint elkezdik vetíteni az Anna címû sorozatot a Viasaton!
Én mèg csak most vettem észre ès nagyon örülök neki,gyerekként egyik kedvenc sorozatom volt filmben és könyvben is!
Szép emlék ès mindíg megnézem mikor adják még így 30 éves fejjel is!:-)
Kíváncsi lennék itt emlélszik e még rá valaki!
További ajánlott fórumok:
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?
- Valaki olvasta/nézte Anne a zöld oromból?
- Beszélgessünk a Kevin Sullivan által rendezett Anne című filmről
- Csevegő rövidlátó szemüvegeseknek, akik nem érzik magukat annak...És a nagy kérdés:személyi okmányra fotó, szemüveggel, vagy annélkül?
- Anne Shirley! Hol tudom megvenni a könyvet vagy a filmet?
- Hogy vannak sorban Anne Rice Vámpírkrónika gyűjteményében a regénycímek?