Valaki olvasta/nézte Anne a zöld oromból? (beszélgetés)
Hogy tehette ezt!????? :)
Lelketlen!
szia!
de jó,hogy mondtad.))
Sziasztok!
Ma délután 16-tól a második rész. :)
Lemaradtam :((
Mikor lesz a következő?
Sziasztok!
Ma a Viasaton 16.45-kor lesz az első rész! :)))
Már úgy várom! :)
Baccus!
Mikor megláttam a Gill sírját, na inkább nem azt néztem! :(((
Olyan kiábrándító! :(((
De jó!!!
Köszi!
Megtaláltam. :)))
A YourVideo-n megnézheted, azt hiszem minden részét.
Nekem a Google kereső is kiadta.
Sziasztok!
Próbáltam/-tuk letölteni segítséggel, de olyan béna vagyok, hogy persze hogy nem lett siker. :(((
Megint várhatok éveket, míg vetítik a képládában. :(((
Én is gondolkodtam ezen, amikor Gilberttel ment az oda-vissza piszka, holott szerették egymást.
Ahogy láttam néha évek teltek el, mire tisztázni tudtak egy problémát. Pedig szerették egymást.
Vagy a negyedik rész végén, amikor Gilbert megkérte szóban a kezét. Elmondta, hogy még négy-öt év az orvosi egyetem, várjon rá.
Hát nem tudom, lehet ez a mai kor átka, de én ennyit nem vártam volna senkire. Anne akkor volt kb. húsz éves, abban az időben a lányok ennyi idősen már férjnél voltak, gyereket vártak. El sem tudom képzelni, hogy várjak valakire öt évig, még, ha találkozunk is felügyelettel, lopott csókok stb.
Biztos, hogy abban az időben ez volt a természetes, de nekem fontos, hogy ki tudjam fejezni az érzelmeimet. Ha kell egy csókkal, ha kell azzal, hogy megfogom a kezét, bármivel (nem feltétlenül a szex hiányzott volna)
Persze tudom, én már más világba születtem. Lehet abban az időben én is ugyanígy vártam volna az én lovagomra.
Az én lányom Anna.
Hogy a film hatására, amit még gyerekként láttam, vagy mert mindig tetszett ez a név, vagy csak a saját nevemet egyszerűsítettem (Zsuzsanna), de már gyermekként is tudtam, hogy ha lányom születik Anna lesz.
A sors fintora, hogy ötven évig alig adták ezt a nevet a lánygyerekeknek, ma meg minden ötödik kislány Anna. Pl. nálunk az oviban a csoportban négy Anna van.
Pont most kezdődik a Viasat3-on.
NÉZZÉTEK!!!!
Ugye!???
Annyira kezdett erre a mai világra hasonlítani... :(
Úgy szeretnék egy olyan korba élni!!!
Hosszú szoknyákban járni, kötény előttem, hajam hossz, kontyos... :)))
Jaj! Nagyon megkéstem! ;)
Olyan jó volt vasárnaponként!
Mint a jó gyerek, bevackoltam a szobába, és szólni sem lehetett hozzám. :)))
Most, hogy írod látom, hogy engem is ez zavart (a háborús jeleneteken túl). Kiábrándító volt pl. amikor Anne fizetett egy taxisnak.
Az első négy rész már rengetegszer láttam, de nem tudom megunni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Ti milyen zöldségeket szoktatok veteményezni?
- Egy zöldfülű kérdései az atkinsről
- 7 nap zöldség - akár 6 kiló minusz
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?