Angyalok szülei lettünk - 1. rész (beszélgetés)
Értem. Nem voltatok még kivizsgáláson? Remélem hogy hamarosan sikerülni fog!! Kitartást Neked!
Az orvos szerint legalább két hónapot ki kell hagyni. Én szeretnék közben néhány vizsgálatot. Talán közelebb jutok a megoldáshoz.
Basszus,de sajnálom! :( És hogyan tovább??
HAJRÁ! NE ADJA FEL SENKI!!!!! :-D
Persze, hogy izgulsz ez természetes! Nálam pont az ellenkezője volt. Kb. 7-8 hetes terhes lehettem és az orvos azt mondta 10-12 hetes vagyok! Pedig nem volt nagy baba ( igaz régen volt de zet nem felejti el egy anya )3.550 gramm!
Köszi Kata!
Jó éjt neked is, és a többieknek is!
Próbálj meg nem aggódni amennyire csak tudsz. Tudom hogy nehéz, ismerem ezt...
Hát remélem, hogy belehúz. Én egyfolytában biztatom, hogy nyújtozkodjál, nőjjél fiam.
Persze, hogy aggóik az ember, ez normális. Lehet hogy majd később húz bele a bébi :)
Na jó, én csak biztatni akarlak, nem viccelem el a gondodat nehogy félre érts!
Remélem hogy rendben lesz minden!
Jövőhét csütörtökön megyek. Nem nagyon tudok mit kezdeni a későbbi fogantatással, mivel már a 29. nap pozitív volt a terhességi teszt. Viszont a 4. hét 5. napján mindössze echofelritkulás volt, a 6. héten pedig 7 mm-es petezsák. 8. héten 3,5 mm-es magzat szívhanggal. Az orvos szerint folyamatos a fejlődés, ne izguljak, de hát azért ez nem annyira magától értetődő.
Nem feltétlenül jelent gondot, lehet hogy csak később fogant! Drukkolok,hogy minden rendben legyen! Mikor lesz a köv. UH?
Lényegében már a 9. hétben, a menstruációhoz számítva. Viszont a magzat mérete szerint két héttel fiatalabb. Remélem, nem lesz gond, ennek nem nagyon örülök.
Drukkolunk, még szép!! :)
Hányadik héten vagy?
Én nagyon szorítok. Pihen sokat! :-)
Sziasztok!
Én tavaly nyár elején veszítettem el, a 19. héten a babámat, - az elsőt. Óriási veszteség volt, már nem vagyok fiatal. Most újra babát várok, drukkoljatok nekem.
Persze, nem. Csak jó egy kis pihenés. Lelkileg biztos, de testileg is, gondolom...
Aranyos vagy :)
Örülök, hogy nem adtad fel. Nagyon szorítok Neked!!!
Hát nálunk most szünet van. Ősszel tervezzük folytatni/újrakezdeni a dolgot...
Többiek?
Lesz valakinél bébi mostanában? Remélem senki nem adta fel. Szorítok nektek!
jaj, de ééédes!! Kis mosolygós :))) Nagyon cuki!!
Vannak új képek felrakva!:-)
Nagyon szép baba :))) Örülök,hogy boldogok vagytok!
Köszönöm. Az öröm megvan. Nagyon imádom.
CSODÁLATOS baba!!!! Tiszta szívből gratulálok és nagyon sok örömet Nektek!!!!
Most már van. Nagyon jól vagyunk.
Hogy vagytok lányok? Jól eltűntünk innen :))
Rekka még mindig nincs kép :( és napló sem.
Jól vagytok??
Többiek?
Igen mindig olyan jó olvasni ha valaki akinek hasonlóan nehezen mint nekünk -de összejön a baba. Azért is jó, mert az ember örülhet a másik boldogságának, és azért is mert ettől érzehtjük, h van remény :)))
Azért öröm ám a jót is olvasni, ha már nekünk eddig nem sikerült. Gratula minden nagy pocakosnak és kisbabásnak.
GRATULÁLOK HOZZÁ! ERŐT,EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT, kitartást a szoptatáshoz és a virrasztásokhoz,míg át nem alussza az éjjeleket :D
További ajánlott fórumok: