Andi császármorzsája recept


20 dkg búzadara
4 dkg liszt
1/2 l tej
4 tojás
20 dkg cukor
2 csomag vanÍllia cukor
1 csomag mazsola
pici só
5 dkg margarin
baracklekvár
Az Andi császármorzsája elkészítési módja:
A 20 DKG BÚZADARÁT,A 4 DKG LISZTET ÉS A 1/2 L TEJET ÖSSZEKEVERJÜK,MAJD 1 ÓRÁT ÁLLNI HAGYJUK.4 TOJÁS SÁRGÁJÁT,A 20 DKG CUKROT ÉS A 2 VANÍLLIÁS CUKROT HABOSRA KEVERJÜK.A 4 TOJÁS FEHÉRJÉT A PICI SÓVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.MAJD A HABOSRA KEVERT SÁRGÁJÁT HOZZÁADJUK A KEMÉNY HABHOZ,ÉS AZ 1 ÓRÁT ÁLLT BÚZADARÁT IS HOZZÁKEVERJÜK.MAGAS FALÚ TEFLON SERPENYŐBE 5 DKG MARGARINT FELOLVASZTUNK,ÉS BELEÖNTJÜK A MASSZÁT ÉS A MAZSOLÁT IS.15-20 PERC ALATT MEGSÜTJÜK FOLYAMATOSAN KEVERGETVE AMÍG AZ EGÉSZ SZÉT NEM MORZSÁLÓDIK.4 ADAGRA SZÉTOSZTJUK,ÉS ÜVEG TÁNYÉRON TÁLALJUK BARACKLEKVÁRRAL LEÖNTVE.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 938d8ad563, 2010. nov. 17. 21:44
Az andi császármorzsája elkészítési módja és hozzávalói.