Ananászos keksztorta recept
Az Ananászos keksztorta hozzávalói:1 ananászkonzerv (darabolt),
10 dkg kristálycukor,
25 -25 dkg tejcsokoládé és háztartási keksz,
5-5 dkg porcukor és mazsola,
8 dkg vaj
Az Ananászos keksztorta elkészítési módja:
Az ananász levét egy edénybe öntjük és a kristálycukorral sűrű sziruppá főzzük. Hozzáadjuk a csokoládét és a vajat. Addig melegítjük, amíg a csokoládé felolvad. Beletesszük a mazsolát, az ananászdarabokat, az összetört kekszet, és jól összedolgozzuk. Porcukorral beszórunk egy formát, és belenyomkodjuk a keveréket. Hűtőszekrényben legalább 12 órán át hűtjük. A formából kiborítva, ananásszal díszítve tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. aug. 9. 17:34
Az ananászos keksztorta elkészítési módja és hozzávalói.