Főoldal » Receptek » Turmixok receptjei » Sárgabarackturmix recept

Sárgabarackturmix recept

A Sárgabarackturmix hozzávalói:
1 l tej,
10 szem érett sárgabarack,
2 evőkanál cukor,
vaníliás cukor
fahéj


A Sárgabarackturmix elkészítési módja:
A barackot alaposan megmossuk, a héját lehúzzuk, szétnyitjuk, a magot eltávolítjuk. A gyümölcsöt egy kevés tejjel alaposan összeturmixoljuk, majd hozzáöntjük az összes tejet, cukorral, vaníliás cukorral, fahéjjal ízesítjük, és addig turmixoljuk, amíg a cukorszemcsék elolvadnak. Hosszú poharakat jégkockával lehűtünk, a vizet kiöntjük belőle, de a megmaradt jeget nem, és ráöntjük a turmixot. Keverőpálcával, szívószállal kínáljuk.

Készíthetjük cukor nélkül is, de folyékony édesítőszert is tehetünk bele.


Kategória: Turmixok receptjei


A sárgabarackturmix elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook