Amikor lekerül a ruha... (beszélgetés)
Amikor lekerül a ruha... a nő szegyenlősen eltakarja a hasát, mert azt hisz a férfi azt nézi, a mellére talán jobban kíváncsi.
Hányszor hiszük azt, hogy azt nézi a másik amit éppen szegyenlünk.
Miért mindjárt kilóg?
Nem lóg ki sehonnan, csak senkinél nem egyforma. Van nő, aki a sajátját direkt lefesteti.
Nagyon későn,a húszas éveim vége felé voltam először férfival.Én a mellem miatt aggódtam:nagy volt,de messze nem állt olyan peckesen-feszesen,mint a felnőtt filmek szereplőinek.Abban a helyzetben viszont,mikor lekerült a ruha,nem ez számított.
A kisajkam bevallom,az eddigi közel negyven évem alatt sosem foglalkoztatott.Panasz még nem volt rá.
Nincs több 100 ropim intimplasztikázni. Nagyjából jól érzem magam a bőrömbe.
Filmekbe látott mindenféle dolgot ne keverjük össze a valósággal..
Külsőségre értem...
Minden szépség relatív. Fiataloknál és a érettebeknél is az, hogy mi tetszik: asszociatív. A szerzett tapasztalatok alapján társítjuk, hogy mi tetszik vagy mi nem. Ha látok egy olyan párt ahol a pasi szalonképes, de a hölgy jelentősen telt. Az azért van mert a hozzáállásuk és egyéb jellemzői tetszetek meg a pasinak és a pasi azt látja minden olyan nőben.
Kicsit szexistábban fogalmazva: ha nőnek egy nagyon jó élménye volt egy bizonyos mérettől, az után ugyan olyan fog keresni, hogy újra átélhesse.
De most komolyan...
Konkretan nem merek talalkozni egy pasival, mert tudom, hogy elobb-utobb latni fog. Annyira utalom magam... es hiaba probalom nyugtatni magam.
Nagyon visszavesz az onbizalmambol, ha van egyaltalan olyanom...
Lehet viccelodni, koszi a segitseget tenyleg! Erdemes kerdezni latom... Nem kepet kertem, csak hogy leirjatok, ha nektek sem tokeletes, ti hogy fogadjatok el magatokat.
Mindenki kisajkára kíváncsi vagy, vagy csak a nagyajkakra?
Végülis csak kiderül, mi a célja ennek a fórumnak (is).
Na és csajok nektek milyenek?
Mindenki tökéletesen elégedett itt? :)
Szerintem ha valaki izgató nőnek talál, akkor nem csak a kisajkakat meg a csípő ívét látja, hanem a hajad illatát, a hanglejtésedet, kézmozdulatokat, ahogy felkacagsz, stb.
Vannak olyan szinte tökéletes testű nők, akikben a nőiesség szinte nulla.
Szerintem lesz majd férfi, akinek ezt jobban elhiszed, mint nekem. Addig is szeresd magad olyannak, amilyen vagy. 😊
További ajánlott fórumok:
- Milyen ruha van most rajtad?
- Nálatok számít, hogy ki milyen ruhában van, amikor csak otthon van, és nem megy sehova?
- Most, hogy lekerült a sapi, egyre több kislánynál feltűnik, hogy melírozott a haja! Nem káros ez?
- Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek?
- Ki mit tud arról, hogy március 31-én lekerül minden passzív BAR-os?
- Valóban lekerül a BAR listáról egy év után az az ember aki kifizette a bank felé a tartozását?