Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek? (tudásbázis)
Na, ezt képzeljétek el! Megint felhivtam a kulfoldi bankot, erre most meg azt mondtak, hogy sima ugy, lekerik az itteni rendszerbol, hogy mi tortent es korrigaljak a dolgokat! Tok jo, hogy ott sem tudja mindenki, hogy mi a dolgok menete.
Koszi mindenkinek. Azert, amig nincs a szamlan a penz, addig nem tudok teljesen megnyugodni.
szerintem be kellene menned abba a bankba, aki az automatát üzemelteti.
hibabejelentés, jegyzőkönyv. aztán vársz, ha szerencséd van, akkor megtalálják a pénzed.
(azért jó lett volna egy bizonylatot nyomtatni, ezt célszerű mindig kérni, ha automatából veszel fel pénzt)
Az automatánál, ahol fölvetted, van telefonszám, hogy hiba esetén értesítendő!
Azt hívd föl, utólag nem tudom mit tudnak intézni, én rögtön akkor telefonáltam, és az ügyintéző egyből javította a hibát, és megvárta, hogy sikerül e levennem.
műszaki okok miatt nem működik...persze ez előtte nem latszott rajta. Semmi papirt nem adott ki. Eszembe sem jutott, hogy mindennek ellenere a penz eltunik a szamlarol, csak tegnap vettem eszre. Bementem az OTP-be, mert ilyen automata volt, ahol annyit mondtak, hogy a kulfoldi banknal kell reklamalni. Felhivtuk, kint azt mondtak, hogy itt keressuk a penzt.
Jart mar valaki igy? Mi a teendo?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok számláról pénzt levenni?
- Mennyivel több pénzt von le a bankom a számláról, ha más bankautomatánál veszem le a pénzt?
- NOD32 vírusírtó meghibásodásához kérnék segítséget.
- Ha Takarékszövetkezeti számláról egy másik Takarékszövetkezeti számlára utalok, akkor mikorra várható, hogy az illető megkapja a pénzt?
- Lehet itthon külföldi számláról eurót levenni és ha igen akkor melyik banknál?
- Külföldi számláról mennyi idő, míg magyar bankba ér a pénz?