Külföldi számláról mennyi idő, míg magyar bankba ér a pénz? (tudásbázis)
8. Lina79
2013. márc. 4. 13:59
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
7. csillagtök
2013. márc. 4. 13:50
Többször küldtem már pénzt hsbc-s bankszámláról magyarra, délután 2-ig elküldtem a megbízást, még aznap megérkezett.
6. cstbrigi
2013. márc. 4. 13:24
Németországból 3-4nap... volt már, hogy 2nap alatt megjött, de nem jellemző...
5. Annie1130
2013. márc. 4. 13:21
48 óràn belül kell elvileg jóvàìródnia, de ez sokmindentől függ.pl, hogy a nap melyik szakàban történik az utalàs.Ha délutàn történik, az àltalàban màr csak màsnap kerül feldolgozàsra, és onnantól ketyeg az idő.Valamint a fogadó bsnk is képes néha 1-2 napot rajta ülni,mire megjelenik a szàmlàn a pénz.Mindig banki napokat kell szàmolni, tehàt simàn lehet olyan is, hogy az egyik orszàgban ünnepnap vsn, a màsikban nincs...
4. cranberry28
2013. márc. 4. 13:21
Angliabol általában 2nap mulva rajta van de volt mar olyan is, hogy aznap rajta volt.
3. githaj
2013. márc. 4. 13:18
A bankban megmondják.
2. Lina79
2013. márc. 4. 13:04
Ha valaki EU tagállamban lévő számláról utal magyar bankba, mennyi idő alatt írják jóvá a számlán?
1. Lina79
2013. márc. 4. 13:03
Külföldi számláról mennyi idő, míg magyar bankba ér a pénz?
További ajánlott fórumok:
- Angol bankszámláról szeretnénk magyar bankszámlára utalni! Lehetséges? Hogyan?
- Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek?
- Angol bankszámláról magyarra?!
- Német számláról magyar számlára mennyi ideig tart az utalási idő?
- Lehet itthon külföldi számláról eurót levenni és ha igen akkor melyik banknál?
- Osztrák számláról magyar OTP számlára érkező összeg mennyi idő alatt kerül jóváírásra?