Miért nem tudok számláról pénzt levenni? (tudásbázis)
Szerintem csak gyártjuk itt az elméleteket.
Menjen szépen a férjed még egyszer oda egy Raiffeisen automatához, és
1. nézze meg, van-e egyenleglekérdező funkció
2. próbálja ki
3. próbáljon meg pénzt kivenni, és MEGJEGYEZNI a hibaüzenetet.
Enélkül csak tépjük itt a szánkat. :)
a gépen van külön csak egyenleglekérdezési lehetőség
a hibaüzenetet meg kiírja, úgy emlékszem
1. Mit írt ki az automata?
2. van az automatákon egyenleglekérdezés-funkció, nézzétek meg!
Ezt sajna nemtom, én csak Citibankosat szoktam használni, ott meg nem lehet.
Lehet, váltok Raiffeisenre :)
a bank már bezárt valószínűleg, és hiába történt meg az átutalás - nem jelenik meg a számláján, csak, ha kinyit a bank.
A napi limit 400, 150-et akartak levenni, de nem volt 100 az előző fizetésből, így azt megkapták, de a többit nem
Ja!!!!
bocsi, eltévedtem, azt hittem, euróban akarjátok kivenni
Sajnos hiába beszélnél németül, mert azt írják a honlapjukon, hogy hétvégén csak szombaton van ügyfélszolgálat, és akkor is csak du. 5-ig.
Nem tudom, mikor meg Ausztriába a férjed, de ott már olyan automaták is vannak, amik kiírják az egyenleget - anélkül, hogy pénzt kéne kivenni. Ott meg lehetne nézni.
Egyébként tényleg szerintem az a megoldás, hogy visszamegy a bankhoz, és köt ilyen elektromos bankinget a számlához pluszba. Akkor a neten bármikor meg tudjátok nézni, mennyi pénz van rajta!
de tényleg, hogy érted az offline-t? Hétvégén is lehet pénzt kivenni.
Átutalás nincs- erre érted?
Látom, a parasztkodás, meg a személyeskedés megy, de a tényekre válaszolás nem.
Attól függetlenül írtál hülyeséget, hogy ÉN hol vagyok. Sajna ez van.
Az én szakmám informatikus, köszönöm kérdésed, és távol áll tőlem, hogy ilyen stílusban kommunikáljak - pláne hogy én kezdeményezzem, csak mert nem tetszik, amit a másik írt - úgyhogy mostantól nálam ignore-on vagy, bocsi.
További ajánlott fórumok:
- Ha az sms szerint a felhasználható összeg x forint, akkor miért nem tudok a kártyáról pénzt levenni?
- Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek?
- Német bankkártyáról/Sparkasse/Magyarországon melyik banknál tudok levenni pénzt?
- Számlára az inkasszót csak a tartozás erejéig tehetnek, vagy amíg inkasszó rajta, addig a többit se lehet levenni a számláról?
- Unicredites számláról hány órától lehet a családi pótlékot levenni?
- Otp Junior bankkártyával tudok Németországban levenni pénzt, illetve azzal fizetni?