Német bankkártyáról/Sparkasse/Magyarországon melyik banknál tudok levenni pénzt? (tudásbázis)
igen, ez is lehet. mondjuk ezt könnyen lehet tesztelni egy sima vásárlással bármelyik boltban.
ha ott működik, akkor az automatában is kell neki mennie.
na de miért nem hívjátok fel a bankot?
megnéznétek mekkora az egyenleg, megkérdeznétek, hogy miért nem fértek hozzá vajon az automatából.
Velem is történt már ilyen. Sérült volt a kártya.
Nem lehet, hogy egyszerűen nagyobb összeget akar levenni, mint a napi limitje?
2 hete még tudott le venni pénzt ma már nem és sajna elég nagy összegről van szó :/
saját bankba voltak benn.Nem az én számlám a sógorom dolgozott kinn.
hát más bank nyilván nem tudja neked megnézni hogy van-e egy másik banknál a folyószámládon pénz.
viszont ha rajta van, akkor a kártyának az automatában működnie kell.
de hogyhogy nincs a külföldi számládhoz sem netbank, sem telefonos hozzáférésed (ahol utána tudnál nézni az egyenlegnek stb)?
Most mondják hogy a magyar bankba meg se nézik mivel német számlát nem tud megnyitni.Ilyenkor mi a teendő?Német bankba állítják hogy rajta van.
Akkor nem történt utalás, ilyen egyszerű...vagy visszadobta valamiért az utalást a rendszer annak, aki kezdeményezte azt, mert esteleg aznap más terhelése is érkezett és nem fedezte az egyenlege. Érdeklődjön a számla tulajdonosa annál, akitől vártátok a pénzt!Ilyen nincs, hogy 3-4 nap alatt sem érkezik meg német számláról német számlára. 1, de maximum 2 napig tart!Igen, tudom, hihetetlen a magyarországi 4 órával szemben, de ez van...én is sokat bosszankodom ez miatt!
nincs de a bankba se látták a pénzt
Elvileg 4 órán belül le kell hogy tudja venni!
Ha szerdán történt, akkor már rajta kellene lennie!Van internetes hozzáférés a számlához? Látható online a pénz, hogy rajta van?
Most mondja a hugom hogy szerda este történt az utalás,tehát holnap vagy holapután tuti le tudja venni?
Ha csütörtökön délután történt az utalás az pénteken ment el, tehát hétfőn, vagyis ma, már lehet, hogy látható a számlán a pénz online, de még nem írták jóvá, még nem lehet utalni, csak bent, a Sparkasse termináljából, vagy személyesen a bankon belül lehet ilyenkor, ebben a "holtidőben" tranzaktálni.
Az még nem biztos, hogy jóváíródott! Én Németországban élek, nap mint nap utalok, tudom, hogy hogy működik a rendszer. Sajnos itt 2 nap egy belföldi utalás. Addig használják a pénzedet...ezért is tart ottt a német gazdaság, ahol!Holnap már tuti rajta lesz!
Maestro.Az ersténél azt írja hogy rossz a kártya a budapest banknál meg hogy nincs rajta pénz.Pedig biztos hogy van mert csütörtökön utalták a fizetést!
Bármelyik ATM alkalmas készpénz felvételre, ha erre való kártyádvan.
Milyen logó van a kártyán? Mastercard? Maestro? Visa?Na olyan automatából tudsz levenni, amelyiken rajta van az a logó, ami a kártyádon is.
Német bankkártyáról/Sparkasse/Magyarországon melyik banknál tudok levenni pénzt?
További ajánlott fórumok: