Ami a hírekben megy (beszélgetés)
Igen a hirekben lent a tévé alján nem akarom ,részletezni, de az igazsághoz hozzátartozik ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a KÉK FÉNY adása.
A tv2 reggeli műsora a MOKKA valószinűleg ott is megnézik melyiket teszik be az SMS falra. Nap, mint nap tele van borzalmakkal.
Üdv.Ágnes
"Szerintem van automata szűrő is és moderátor is."
Ha így van ,akkor nagyon nincs valami rendben ebben az országban az élet nagy játszóterén.
Ebben a topicban a hírekről van szó és a hírekben olvastam ,1989 után eljött a nagy béke ,a szólásszabadság,meg majd ezután "más lesz meglátjátok kedves hölgyeim és uraim,kedves barátaim,és volt elvtársaim"
Ez már a demokrácia ,nyugodtan véleményt mondhatsz.
Nem kell félned,hogy munkahelyeden felhívatnak az irodába,megfenyítenek mert megkereszteltetted gyermekedet,persze "tudunk róla".
Igen a NAGYTESTVÉR működött mint az óramű ,a plébános jelentett.Levélben,papiron amit el lehet tüntetni.
De napjainkban? Nemcsak a plébános,sarki fűszeres,pincér figyel,fülel,jelent.
Félelmetes korban élünk!
Mindenki ,mindenhol "regisztrációt" kér,adatokkal,telefonszámmal,néha lakáscímmel.
A gyanútlan ,(néha buta,naív)internethasználó regisztrál,mert
a Vaterán venni akar 2 görbe szöget,
el akar adni 2 törött tetőcserepet,
kíváncsi a hüvelygomba hatásaira,
jogi tanácsot akar kérni,
netán véletlenül a hoxán akar valamit kérdezni.
Regisztrálunk megadjuk személyes adatainkat,sőt alattomos ,felhívásokat is kapunk:"kíváncsi vagy az IQ-ra?" hát persze,töltögetem,felegetek,aztán kapom a kérdéseket:milyen,mekkora ,hány éves,mennyi a mostani értéke?
"külön ajándéksorsoláson is részt vehetsz,add meg a lakáscímedet ahova küldjük az ajándékot!"
Az összes adatunk ott van a NAGYTESTVÉR-nél,rendezve ahogy tetszik,pártállás,vagyoni helyzet ,nemi beállítódás,akármi szerint.
Ott van az adatunk ,mi adtuk meg és nem tudni mikor ,kiknek a kezébe jut,kinek adják el ,mire ,mikor használják fel.
Félelmetes!
Most vissza az aktuális felfedezésemhez:
A híreket értékelve nem szabad leírni egy web oldal nevét.Kipróbáltam.
Ez lenne a demokrácia,a szólásszabadság? Van automata szövegszűrés,nehogy kimaradjon valami,még moderátor is?
Mit figyel a moderátor?Milyen korú, kvalifikált lehet?
Bizonyos ,politikai felhangok megitéléséhez én elvárnám ,hogy legalább 80-85 éves legyen,mert a könyvekből nem lehet megtanulni a hitelességet.
Kíváncsi lennék ezt is elolvassa-e valaki moderátori szempontból,talál-e bárkit sértő,megalázó szöveg részletet?
:D
Ez már sok volt a nagytestvérnek :)
Szerintem van automata szűrő is és moderátor is.
De nagyon durva amit írtál.
Az nekem is feltünt, hogy ugyan azt a hírt többféle képpen szokták tálalni
Az anyját neki!
Most kipróbálom.Erre csak automata szűrő képes most a tiltott szöveget,( az oldalak címét) tükörírással fogom leírni.
Ezt írtam:Naponta háromszor olvasok híreket az
index.hu-n.Aztán ugyanezt elolvasom egy másik oldalon is,hogy ne legyek alulinformált.
Példa kedvéért a hír az indexen:4 fiatal nem a szokásos módon szeretett volna segíteni hátrányos helyzetű,kiterjedt családján.A rendőrség jogszabályok miatt nem indít eljárást.
Ilyenkor átkattintok a ofni.curuk oldalra és olvasom:4-5 iskolakerülő kátrányos helyzetű kitépte egy 89 éves hölgy füléből a fülbevalóit és utána megerőszakolták.Az elkövetők fiatalkorúak,így ezt is megúszhatják.
Itt vagy NAGYTESTVÉR?Ezt fejtsd meg!
Csak azt tudnám hogy működik ez a Gestapo,STASI,AVH,Szecuritate szöveg szűrés!
Már aszerkesztés altt figyelve van? A "Ment" fülre kattintva nagy csend volt utána.Pedid nem írtam semmit amit nem szabad.
( A mai szabályok szerint)
Megfejtettem!!!
Az előbb leírtam hogy szoktam híreket szelektálni és leírtam honnan veszem az infokat ,és azonnal seggberúgták a szövegem.
Lehet hogy nem szabad nevén nevezniaaz oldalakat?
Na kipróbálom.először csak ezt írom le.
Így igaz.
Csak azt tudnám hova tünt az előbbi hozzászólásom ugyanide!
az azért is jó, mert legalább szelektálhatok, hogy mit olvasok el.
Kösz, megnézem
Ha hoxazni van időd, néha nézz rá az index.hu, vagy origo.hu-ra.
Mind a kettő hírportál, szinte mindent megtalálasz ami érdekes és fontos.
Nézzük a híradót: lelőtte, felrobbantotta, megölte.. szóval egy csomó rossz dolog. A kereskedelmi híradók nagyon szenzációhajhászok. Viszont mi szeretjük tudni mi történt az országunkban és a nagyvilágban. A politikát nem szeretem, de az is meghatározza az életünket.
Az biztos nem kisgyereknek valók ezek a "hírek"
mi is csak rémhíradó-nak hívtuk.
Azért csak van valami hasznos is benne. Vagy nem?
Én nem gyerekek miatt nem nézek híradót. Szívem szerint még a rádiót is kilőném sokszor.
Amik a hírekben elhangzanak, azoknak a fele kamu, a másik fele meg torzítva van. Szóval sokról nem maradsz le. :o)
A gyerekek miatt már legalább fél éve nem láttam híradót, biztos másnak is ismerős a helyzet.
Jó lenne tájékozottabbnak lenni a világ dolgairól
További ajánlott fórumok:
- Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is.
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Mi megy nálad most a tv-ben...
- Egyedül nem megy!
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Most olvastam egy autósoknak szóló hírekben, hogy a 8-as főút le van zárva Devecser és Ajka-Bakonygyepes között. Igaz ez?