Általános iskolás magyartanárok! Tanít valaki Turcsányi Márta ötödikes irdalomkönyvéből? Kérdéseim lennének! (tudásbázis kérdés)
6. Adali
2011. máj. 3. 10:08
Hatha meg valaki valaszol, aki ert hozza:)
5. cac78ceb03 (válaszként erre: 4. - Adali)
2011. máj. 3. 09:54
Szia! Hát, próbáltam, és találtam is tanmenetet, ami segíthetne, de kétségeim vannak vele kapcsolatban. Természetesen törzsanyagban veszi Arany Családi kör c. versét, de kiegészítésként az életképet mint műfajt. Ez mondjuk, nem kavar be, mert ezen már túl vagyunk, de elgondolkodtatott. Ezenkívül egy csomó más kérdésben is bizonytalan vagyok.
De lehet, hogy mégis arra kell hagyatkoznom, ha nem találok konkrétabb segítséget :)
4. Adali
2011. máj. 3. 09:27
Szia rora, nem tudnad esetleg megguglizni? (google)
3. cac78ceb03
2011. máj. 3. 08:47
Középiskolai magyartanár vagyok, most a gyerekeimmel vagyok otthon, de van egy magántanítványom, aki magántanuló, és fel kell készítenem az év végi vizsgára. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Elveszek a sok szemelvény között - hol vannak a hangsúlyok?
2. cac78ceb03
2011. máj. 3. 08:44
Kérdéseim a Gyökerek és Kötődések című fejezetekkel kapcsolatosak lennének, de kicsit bonyolult, csak akkor kezdek bele, ha akad, aki esetleg segíthet.
1. cac78ceb03
2011. máj. 3. 08:41
Általános iskolás magyartanárok! Tanít valaki Turcsányi Márta ötödikes irdalomkönyvéből? Kérdéseim lennének!
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Ápolónők 8 általánossal? Mit szóltok?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?