Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Almás-sajtos kacsamell recept

Almás-sajtos kacsamell recept

Az Almás-sajtos kacsamell hozzávalói:
2 db kacsamell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl

bors
liszt


Az Almás-sajtos kacsamell elkészítési módja:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk. Közepes lángon megsütjük és forrón tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


Az almás-sajtos kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook