Almás-sajtos kacsamell recept
Az Almás-sajtos kacsamell hozzávalói:2 db kacsamell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só
bors
liszt
Az Almás-sajtos kacsamell elkészítési módja:
A melleket megmossuk, majd szeleteljük. A szalonna szeleteket tűz álló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket. Az almát reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk. Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk. Közepes lángon megsütjük és forrón tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. jan. 2. 11:14
Az almás-sajtos kacsamell elkészítési módja és hozzávalói.